Vanvittigt job: 120.000 kroner for at spille Uno i en måned

Virale historier

05/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Der kan tjenes lette penge ved at spille Uno. Barbie-producenten Mattel leder efter en UNO-entusiastisk person til en helt unik stilling: Chief UNO Player.

UNO, det velkendte familiespil, har været en del af vores liv siden 1970.

Næsten alle danske familier har et spil liggende. Siden 1970 er spillet lavet i mange forskellige udgaver, herunder "Star Wars" og "Barbie"-versioner.

Nu har spillets producent, Mattel, taget et skridt videre med deres nyeste spil, UNO Quatro. Det har de gjort med en utrolig kampagne. De har brugt TikTok til at finde en "Chief UNO Player".

Den heldige person, der får denne stilling, skal spille UNO Quatro i fire uger, fire dage om ugen, fire timer hver dag i New York City, hvor de skal udfordre fremmede til et spil. For denne unikke opgave er der en lige så unik løn: 4444 USD om ugen, hvilket bliver til 17.776 USD (omkring 120.000 danske kroner) for en måneds arbejde.

For at blive den nye Chief UNO Player, skal man lave en TikTok-video som ansøgning i stedet for en traditionelt ansøgning. Videoen skal indeholde svar på fire spørgsmål om UNO. Ansøgninger skal være indsendt senest den 10. august. Desværre kan kun voksne, der bor i USA, kan deltage.

Opfordringen til at ansøge er allerede blevet set næsten 5 millioner gange og har skabt stor begejstring. En person kommenterede begejstret: "Jeg er KLAR". En anden skrev: "Det er lige mig. Jeg har altid fire UNO-spil med mig".

Selvom stillingen som Chief UNO Player kan virke skør, har den helt sikkert skabt interesse og entusiasme på sociale medier som TikTok.

Det nye UNO Quatro ser ud til at tilføje endnu mere kreativitet til spillet ved at kombinere det klassiske UNO med "Fire på stribe", hvilket kan tiltrække både gamle fans og nye spillere.

Kender du én, der bog i USA og som elsker UNO, så send denne artikel videre til vedkommende.