Kvinde på 130 kilo så et billede af sig selv på Facebook: Så forandrede alt sig

Virale historier

03/06/2023

Foto: Instagram, Abbey Lewis
Foto: Instagram, Abbey Lewis

Skrevet af Magnus Møller

"Jeg følte mig forfærdelig, da billedet blev taget," forklarede hun i et eksklusivt interview. For snart tre år siden begyndte den overvægtige kvinde sin imponerende vægtrejse.

Lewis har altid været overvægtig. Lige siden sin barndom. Allerede i sine tidlige skoleår blev hun dagligt mobbet af de andre børn. Det fortæller hun i et åbenhjertigt interview med den britiske avis The Mirror.

Da hun blev tagget på Facebook, fik et billede bægeret til at flyde over: "Jeg måtte bede dem om at slette billedet fra de sociale medier, fordi jeg ikke kunne klare at se på det, fordi jeg vidste, at alle kunne se det offentligt."

Lewis ændrede derefter sin kost. "Før jeg tabte mig, bestod min kost primært af usunde forarbejdede fødevarer, mens jeg nu laver alt selv."

Abbey Lewis har dokumenteret sit vægttab på sociale medier, hvor hun følges af mange på både TikTok og Instagram.

I stedet for fastfood satser Lewis i dag på sund hjemmelavet mad. Den 26-årige er særligt opmærksom på at indtage færre kalorier hver eneste dag. Hun har også indarbejdet motion i sin dagligdag.

Lewis er især stolt af sin succes i august 2022, da hun var gæst ved sin søsters bryllup.

"Lige før brylluppet tabte jeg 38 kilo og følte mig så selvsikker den dag. Siden da har jeg tabt endnu mere."

Siden det famøse billede, har briten tabt adskillige kilo. Hun er ikke længere til at genkende på det billede, der satte hele historien i gang.

"Nu kan jeg gøre mange flere ting, som jeg ikke kunne før, og det motiverer mig til at fortsætte," fortæller Abbey Lewis.