Disse 5 mennesker har virkelige superkræfter, som ikke engang videnskabsmænd kan forklare

Videnskab

10/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Liam T.

Det lyder som noget fra en film!

I denne verden er der en håndfuld mennesker, der har evner, som eksperter ikke altid kan forklare.

Nogle mennesker har været i stand til at udføre utrolige bedrifter, som den menneskelige krop ikke burde være i stand til at kunne klare.

I nogle tilfælde har videnskabsmænd været i stand til at identificere årsagerne til, at en person er i stand til at gøre dette, men i nogle andre er det nærmest umuligt at finde en årsag.

Mens mange mennesker gør ekstraordinære ting hver dag, er der dem, der kan gøre ting, som selv de mest beslutsomme af os ikke kan.

Daniel Browning Smith

Denne 44-årige amerikanske contortionist er blevet beskrevet som den mest fleksible person i historien og er også kendt som ’The Rubberboy’.

Hans utrolige fleksibilitet har givet ham hele syv Guinness World Records, inklusive den hurtigste tid til at komme ind i en låst spændetrøje, og han har udført stunts som at føre hele sin krop gennem en uspændt tennisketcher.

Men denne gang ved forskerne dog, hvorfor Daniel har været i stand til at gøre hvad han gør, da han har en tilstand kaldet hypermobilt Ehlers-Danlos syndrom.

Det giver ham løse led og strækbar hud, der siden har hjulpet ham med hans utrolige stunts, selvom det betød, at han var nødt til at holde op med at optræde, da tilstanden kan forårsage smerte og gør, at hans lemmer let kan gå af led.

Natasha Demkina

Denne 37-årige russiske kvinde hævder, at hun kan se inde i folks kroppe med Supermans røntgensyn.

Eksperter er naturligvis skeptiske over for nogen, der hævder, at de har røntgensyn, men i tests har hun korrekt identificeret medicinske tilstande hos fremmede.

Da hun optrådte i det britiske tv-program This Morning i 2004, identificerede hun, at værten Fern Britton havde en øm ankel, og et år senere, da hun blev undersøgt af Committee for the Scientific Investigation of Claims of the Paranormal (CSICOP), fik hun fire ud af syv personers medicinske diagnoser korrekte.

Men ikke alle hendes forudsigelser er korrekte, så måske er hun bare en rigtig god gætter.

Ngoc Thai

Hvis du troede, at søvnløshed var slemt, så forestil dig ikke at sove i årtier, eller det er i det mindste, hvad denne 81-årige vietnamesiske landmand påstår.

Hans familie, venner og naboer har hævdet, at de aldrig har set ham sove, og manden selv hævdede, at han ikke har sovet siden 1962, men i stedet får sin energi fra grøn te og risvin.

I et møde med YouTuberen Drew Binksy sagde manden, at han gerne ville sove, men ikke kunne, så denne 'superkraft' er ikke en god ting.

Ja, du kunne nå rigtig meget, men en god nats søvn kan ikke undervurderes.

For stort set alle andre, vil et par dage uden søvn bringe os i alvorlig medicinsk fare, så prøv ikke at se, om du også har denne superkraft.

Stephen Wiltshire

Manden med muligvis den største hukommelse i verden, Stephen Wiltshire er i stand til at se på et landskab blot én gang, og så er han i stand til at genskabe det perfekt i sin kunst.

Den utrolig talentfulde 49-årige har været i stand til at genskabe bygninger i større byer rundt om i verden efter blot et blik.

Top Gear-fans husker måske Stephen som manden, der hjalp Clarkson, Hammond og May med deres kunstudstilling ved at tegne en bil foran New York Citys Brooklyn Bridge, hvor han skabte sceneriet helt efter hukommelsen.

Wim Hof

Iceman satte Guinness verdensrekorder for den længste svømmetur under is og den længste tid i fuld kropskontakt med is.

Han hævder at udsættelse for kulde og åndedrætsøvelser er hemmeligheden bag hans utrolige bedrifter og kan forbedre ens helbred, men forskerne er uenige om, hvor sandt dette er.

Selvom det er bemærkelsesværdigt, er Hofs rekorder siden blevet slået af andre, der har vist lignende kapacitet til at modstå frygtelig kolde temperaturer.

Denne kommer dog med en massiv advarsel om 'prøv ikke dette derhjemme', da der har været mennesker, der er døde i et forsøg på at demonstrere, at de kan klare de kolde temperaturer.

Kilde: LadBible