Vandt million i Lotto - så gjorde han en livslang drøm til virkelighed

Underholdning

05/06/2023

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

"Jeg føler mig som Fætter Højben"

Gevinsten fik ikke lov at trække renter særligt længe, da en familiefar fra Aarhus for nyligt fik en mail fra Danske Spil med besked om, at han havde vundet en million kroner i Lotto.

Han var overhovedet ikke i tvivl om, hvad pengene skulle gå til her og nu:

”Lige fra jeg har været 8-10 år gammel har jeg drømt om at eje min egen båd, så da jeg vandt 1.000.000 kroner i Lotto var jeg ikke i tvivl,” siger manden, som ganske hurtigt fik købt sig en båd.

Opfostret på havet

Da han var dreng, havde hans forældre også båd, så man kan sige, at han er blevet opfostret på bølger og havvand, og derfor havde han længe været skrevet op til en bådplads i det østjyske, mens han pønsede på at købe båden.

Da der så pludselig havnede en ekstra million på bankbogen, slog han til og købte båden – og nu er det ham, der kan tage familien på ture på vandet.

”Vi har selvfølgelig været fornuftige og betalt noget gæld af, men i den sjovere afdeling har jeg købt den her lille motorbåd, som jeg faktisk er ude at sejle med lige nu. Jeg er på en drengetur med min far. Vi har lige været inde i Aarhus Havn for at spise frokost,” fortæller manden over en vindblæst mobiltelefon-forbindelse.

Og så blev det lige helt perfekt

Han kan i øvrigt også tilføje, at hans held tilsyneladende ikke begrænser sig til at vinde i Lotto.

”Det hele faldt lige i hak. Jeg vandt en million, og så købte jeg en båd. Og lige derefter fik jeg så bådpladsen, som jeg har stået på venteliste til i årevis. Jeg føler mig som Fætter Højben,” griner han.

Han siger selv, at det ikke er ’livsforandrende’ at vinde en million kroner – men man kan godt kalde det ’fritidsforandrende’, for den nye båd skal bruges til en masse ture rundt i de danske farvande eller måske til Bornholm eller Sverige med familien, som sagtens kan være med om bord.

”Den er lige til den lille side, men man kan sagtens tage på forlængede weekender i den. Vi har jo allerede brugt de fleste af pengene. Både på båden og på gælden, men det er det helt rigtige, vi har gjort,” siger han.