Vandt 19 millioner kroner i Lotto: Så blev det store checkhæfte fundet frem

Underholdning

25/10/2023

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Hvad er det første, du ville købe, hvis du vandt så mange penge?

”Kan du ikke ringe i morgen? Jeg er lige ovre for at købe ny bil. Eller en brugt, jeg er for nærig til at købe en ny, hej!”

Sådan lyder det i første omgang, da en mand fra Nordsjælland skal fortælle om, hvordan det føles at vinde 19.002.190 kroner i Vikinglotto.

Det viser sig, at det er en fin følelse:

”Jeg er vildt glad. Det er faktisk meget fedt, længere er den ik’,” forklarer manden, da han er færdig med at handle bil.

Og hus, viser det sig.

”Ja, jeg har været ude for at bruge penge. Jeg flytter tilbage til min barndomsby. Jeg kom forbi et sted, hvor der var ved at blive udstykket, og så tænkte jeg: Det er dér, jeg vil bo! Så ringede jeg til firmaet, der byggede huset, og så købte jeg det,” fortæller manden, der glæder sig til, han kan flytte ind.

”Det er ikke helt færdigt endnu, men hold op, hvor bliver det fedt. Det er fedt køkken, der er varme i gulvet, det er lavenergi, og det er fuldstændigt færdigt, når jeg flytter ind. Selv postkassen står der med mit navn på,” fortæller manden med et grin – og tilføjer, at huset naturligvis også har carport, så der er plads til bilen.

Vil stadig gå efter tilbuddene

Selv om manden får nyt hus og ny (brugt) bil, så regner han dog ikke med, at der skal ændres det store på hverdagen. Han vil stadig købe ind på tilbud, for som han siger:

”Hvorfor give 45 kroner for kaffen, når jeg kan få den til 28 på den anden side af gaden?”

Og så vil han også fortsat spille Vikinglotto og hænge kuponen på køleskabet indtil han får den tjekket, som han plejer.

”Jeg har altid spillet fem rækker i Viking uden joker. Og så tjekker jeg den selv på old school tekst-tv side 293, mens jeg drikker min morgenkaffe,” fortæller han og mindes, hvordan det føltes, da alle tallene var der.

”Lige så hurtigt mine morgentrætte øjne kunne se, kunne jeg se, at det var de rigtige tal. Det hele kørte på mig og jeg fik gåsehud. Jeg vidste ikke, hvilket ben jeg skulle stå på. Bing! 19 millioner!! Så tabte jeg skuffen lidt. Jeg tjekkede nok den seddel 50 gange, og jeg har stadig det sus i mig,” fortæller han med et grin.