Ung elsker 'sad fast' i utro gift kvinde

Underholdning

03/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Historien begyndte, da et rygte havde spredt sig i Johannesburg i Sydafrika. Her havde "parret" lejet en lejlighed til at dyrke sex, det skriver Daily Mail.

Rygtet sagde, at det var den forurettede ægtemand, som havde fået en heksedoktor til at kaste en forbandelse på kvindens underliv. En forbandelse hedder en muthi, og den ville få en kvindes private dele til at "fange" alle de mænd, som ikke var ægtemanden. 

Under den kønslige akt sad den 22-årige Sol Qoboza altså fast i den 34-årige, gifte Sasha Ngema. Da han ikke kunne slippe fri, blev de nødt til at råbe om hjælp. 

"Først troede jeg, at det bare var nydelsesskrig, men da jeg bankede på og gik ind, kunne jeg se, at han lå ovenpå hende og de hylede om hjælp til at komme fri af hinanden," fortæller naboen Priscilla Ndlovu.

Rygtet spredte sig som en steppebrand, og inden længe var op mod 2.000 mennesker stimlet sammen udenfor lejligheden for at få et glimt af "trolddommen". Politiet var nødt til at bruge peberspray til at opløse forsamlingen. 

Der var dog næppe tale om trolddom, men snarere en slemt tilfælde af "penis captivus". En sjælden tilstand, hvor kvindens vagina pludselig strammer sig sammen og "fanger" mandens penis.

Typisk, så kan manden trække sig ud, når erektionen falder og kvindens muskler slapper af igen, men sådan gik det altså ikke for Sol og Sasha, der måtte stå til offentlig skue sammen.

Ville dette være det pinligste, man kunne forestille sig? Vi har samlet et par andre pinlige øjeblikke nedenfor.