"Tidsrejsende fra 2671" advarer os: Vogt dig for d. 22. november

Underholdning

10/10/2022

Den tidsrejsende TikTok'er advarer os om at forberede os på 5 bestemte datoer. Foto: Shutterstock
Den tidsrejsende TikTok'er advarer os om at forberede os på 5 bestemte datoer. Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Han nævner i alt 5 datoer, vi skal forberede os på.

En mand, der påstår at være tidsrejsende, er taget fra år 2671 til hvor tid for at advare os. For inden december i år vil der ske en katastrofe, der vil ændre alt.

På sin TikTok-profil har manden ved navn Eno Alaric fået næsten 13.000 følgere, der troligt ser med, når han fortæller om, hvad vi har i vente for resten af 2022 og starten af 2023.

Personligt er jeg ikke sikker på, at jeg som det første, efter jeg var rejst mere end 400 år tilbage i tiden ville lave en profil til et socialt medie, men måske tænker han, at det er en effektiv måde at komme ud med sine advarsler ... nå, nok om det, lad os se på, hvad vi skal forberede os på.

D. 22. november 2022

Det hele starter den 22. november, altså om mindre en halvanden måned, hvor den Alaric siger, at en stjerne et sted i universet vil eksplodere.

Nuvel, det sker jo, men lyset fra denne eksploderende stjerne vil åbenbart lyse himlen op i en sådan grad, at der vil være lyst over hele kloden "i årevis".

D. 8. december 2022

Den næste dato falder uheldigvis kort inden jul, og hvis der er noget, man bare ikke har behov for midt i den travle juletid, er det da et meteornedslag.

Det er imidlertid lige præcis, hvad der vil ske, og stenen fra rummet vil endda bringe "fremmede arter og ukendt materiale" med sig.

D. 20. december 2022

Desværre bliver det ikke ligefrem bedre derfra. 12 dage efter, d. 20. december, bliver Marianergraven i Stillehavet ramt af et jordskælv, der vil måle 9,8 på Richterskalaen (til sammenligning målte det jordskælv, der udløste tsunamien i 2004, et sted mellem 9,1 og 9,3).

Det vil få Marianergraven til at åbne sig og befri "de største arter".

D. 29. januar 2023

Nu bør de dyreinteresserede nok lige nærlæse teksten. I slutningen af januar 2023 vil der nemlig blive opdaget en lang række nye arter, blandt andet end 1 meter lang edderkop og en 5,5 meter høj bjørn.

D. 1. marts 2023

Og nu er vi nået frem til den sidste af de 5 ildevarslende datoer. For når februar bliver til marts i 2023 vil det første menneske åbenbart have parret sig med en chimpanse og dermed skabt en ny art med "blandede egenskaber".

Så for at opsummere ...

Stjerne eksploderer, meteor medbringer turister, store dyr slipper løs, biologerne kommer på overarbejde, og vi bliver endnu tættere beslægtet med aber, end vi allerede er.

Men siden Eno Alaric er rejst hertil fra år 2671 kan vi åbenbart regne med at have i hvert fald 649 år tilbage som art.