Tandlæger bekræfter: Ja, vi kan se, om du har "forkælet" nogen for nylig

Underholdning

30/11/2022

Foto: Screendump, Purple_Circle/Reddit
Foto: Screendump, Purple_Circle/Reddit

Skrevet af J. Bøgen

Mon ikke, det får nogle til at udskyde deres næste tandrensning ...

Der findes mange mere eller mindre plausible teorier og rygter på internettet. Nogle er naturligvis sande, og andre er det bestemt ikke.

Måske er det ikke overraskende, men særligt når det gælder folks sexliv, florerer der mange historier og rygter på nettet, og et af dem, der for nyligt har haft sin sejrsgang på det sociale medie TikTok omhandler besøg hos tandlægen.

Nej, det er ikke starten på en virkeligt dårligt skrevet voksenfilm - det handler i stedet om, hvad rigtige tandlæger faktisk kan finde ud af ved at kigge i deres patienters mund.

I videoen, der er delt videre på internetforummet Reddit, spørger en kvinde sin tandlæge, om det virkelig er sandt, at tandlæger kan se, om man for nylig har "forkælet" en mand.

Svaret kommer prompte fra tandlægen (som tilfældigvis er en mand ...), og kvindens reaktion er noget nær legendarisk.

Artiklen fortsætter under videoen.

Tandlægen forklarer videre, at det er et spørgsmål om, at der kommer mærker på det bløde væv i munden, og at det har et særligt mønster, der gør tandlægerne i stand til at vide, at det er netop "forkælelse", der er årsagen.

Efter at kvinden krymper sig sammen og græmmer sig, tilføjer tandlægen et absolut genialt fun fact: De ser nemlig en markant stigning i netop den type mærker dagene efter valentinsdag ...

Ikke overraskende er der allerede kommet mange tusinde kommentarer til videoen på Reddit, men der er en, der for alvor skiller sig ud - en historie fra det virkelige liv, men som er så tåkrummende pinlig, at man næsten tror, det er en scene i en film.

En kvindelig bruger skriver således:

"Jeg kan bekræfte det. Jeg fandt ud af det på den værst tænkelige måde.

Min mor arbejdede på en tandlægekontor, og hun ville altid tvinge mig til at få lavet en tandrensning, når jeg var hjemme på besøg (fra college).

Engang var det en ung, flot læge, som alle på kontoret, inklusive min mor, faldt i svime over, der lavede rensningen. Han var dybt bekymret over nogle mærker/noget misfarvning i min mund - bekymret nok til at fortælle det til min mor. Snart efter blev løsningen afsløret.

Tåkrummende pinligt. Han må have pjækket den dag, de lærte det på tandlægeskolen."