Studerende og mor til 2 rammer jackpot: "Min kæreste plejer at grine af, at jeg spiller med"

Underholdning

06/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det var noget af en tidlig julegave!

Når man har travlt med sit studie og samtidig har børn, er det ikke sikkert, man med det samme lægger mærke til det, hvis der pludselig tikker over en kvart million skattefrie kroner ind på kontoen.

Det oplevede en kvinde fra den københavnske Vestegn for nyligt, da hendes nummer blev udtrukket i Klasselotteriet.

”Man kan da godt kalde det for en tidlig julegave, men jeg tror ærligt talt ikke, at jeg helt har forstået det endnu. Jeg har så travlt i det daglige,” fortæller kvinden, som udover sit studie også er mor til to.

Har vundet før

Hun har med andre ord nok at se til, og derfor er det ikke altid, at hun lige får tjekket sin lodseddel – den får lov at passe sig selv.

”Jeg spiller med i Klasselotteriet, fordi det er så nemt at gå til. Jeg skal ikke gøre noget, det spiller bare. Jeg har sådan et kvart lod, hvor pengene trækkes via betalingsservice. Jeg har vundet fire-fem gange på det, og selvom det kun har været smågevinster, så tror jeg faktisk, at det har tjent sig selv ind, så på den måde giver det meget god mening,” fortæller kvinden.

”Min kæreste plejer at grine af, at jeg spiller med. Han synes, at det er lidt fjollet. Han blev også meget overrasket og meget glad for gevinsten, så jeg tror aldrig mere, at han kommer til at sige, at det er fjollet at spille med,” griner hun.

Vil betale af på gæld

Selvom den store gevinst giver masser af muligheder for forkælelse og fråds, så har kvinden besluttet, at pengene ikke bare skal fyres af på tant og fjas.

”265.000 kroner er bestemt ikke et småt beløb, men i princippet kan de jo hurtigt få ben at gå på, hvis man ikke er bevidst, så jeg tænker, at der skal være en plan for, hvad der skal ske med pengene. Der skal både være til lidt gældsafvikling, lidt opsparing og så vil kæresten og jeg også rigtigt gerne på vinterferie med børnene,” siger hun.