Spillede for 30 kroner - fik pengene 3597 gange igen

Underholdning

19/09/2023

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Det var lige ved og næsten, da en af kampene virkelig blev en neglebider!

”Det var simpelthen forrygende! Jeg kunne slet ikke tro det!”

Sådan siger en mand fra København, om en lang lørdag, der for hans vedkommende stod i fodboldens tegn. Lige fra tidlig eftermiddag til sen aften var han klistret til skærmen for at følge med i de 17 kampe, som han havde oddset 30 kroner på.

Københavnerens system var helt simpelt: Han havde udvalgt 17 kampe fra de bedste ligaer i England, Spanien, Tyskland, Danmark, Italien, Frankrig, Tyrkiet og Kroatien, og så havde han sat kryds ud for ’over 2,5 mål’ i dem alle sammen. Med andre ord lagde manden ud med at være ikke mindre end 51 mål fra gevinsten, da den første kamp gik igang.

”Det var skam ikke tilfældigt, at det lige var de 17 kampe, jeg valgte. Jeg følger ret meget med i fodbold og jeg ved, hvilke hold, der scorer mange mål. Men alligevel: Jeg nåede først at spille kuponen, da der var et minut til, at den første kamp startede, så ja, jeg var nok også lidt heldig,” griner manden.

En enkelt neglebider

Men faktisk kan manden godt klappe sig selv lidt på ryggen: Ud af de 17 kampe, var der kun en eneste, hvor det virkeligt kneb undervejs. I opgøret mellem Tottenham og Sheffield United var stillingen 0-0 foruroligende længe: Første mål faldt først i det 73. minut, da Sheffield bragte sig foran, og kun takket være to Tottenham-kasser i det 98. og det 100. minut kunne manden fra København sætte hak ved endnu en kamp.

”Det var helt crazy. Kampen var jo næsten slut, og jeg troede ikke på det, men da Tottenham så scorede TO gange, så tænkte jeg bare, at det var det: Så vidste jeg, at jeg ville vinde. Og så var det ellers bare tjek, tjek, tjek, tjek efterhånden som kampene gik hjem,” fortæller manden, som sluttede dagen af med at have fem venner på besøg – og to skærme kørende med kuponens sidste to kampe: Genoa-Napoli og Barcelona-Betis.

”Vi kunne slet ikke tro det. Vi råbte og skreg. Og da Napoli og Barcelona så næsten samtidigt scorede de mål, der afgjorde sagen, jublede vi og var SÅ glade – og så ringede jeg straks til min bror, der er på ferie. Han har nemlig engang vundet 27.000 kroner på en kupon med ’kun’ 14 kampe, så jeg måtte lige ringe og fortælle ham, at nu er jeg bedre end ham,” griner den glade oddser.

Udover håneretten overfor sin bror, så regner den dygtige fodboldfan også med, at han snart kan glæde sig over at være godt kørende. Det første, han skal bruge penge på, er nemlig en ny bil.

”Jeg skal ud at have en ny, der er bedre end den gamle spand, jeg kører rundt i nu,” fortæller han med et stort smil.

Kuponen

17 kampe, alle over 2,5 mål.

Indskud: 30 kroner

Odds: 3.597,35

Gevinst: 107.920,50 kroner

1. Wolves-Liverpool, 1-3

2. Juventus-Lazio, 3-1

3. Køln-Hoffenheim, 1-3

4. Freiburg-Dortmund, 2-4

5. RB Leipzig-Augsburg, 3-0

6. Wolfsburg-Union Berlin, 2-1

7. Manchester United-Brighton, 1-3

8. Tottenham-Sheffield U, 2-1

9. West Ham-Manchester City, 1-3

10. FCN-FCK, 2-2

11. Valencia-Atletico, 3-0

12. Rennes-Lille, 2-2

13. Dinamo Zagreb-Slaven Koprivnica, 3-0

14. Inter-AC Milan, 5-1

15. Galatasaray-Samsunspor, 4-2

16. Genoa-Napoli, 2-2

17. Barcelona-Betis, 5-0