Se videoen: En appelsinskræl får Internettet til at gå amok

Underholdning

16/04/2022

Skrevet af Rikki Jørgensen

Det er måske bare en video af en appelsinskræl, der bliver presset. Men den fortæller mange historier og så er den gået viralt. Forstår du hvorfor?

Der er visse videoer på internettet, der simpelthen er så tilfredsstillende at se på, at man ikke kan lade være med at starte videoen igen og igen. Det er ikke, at videoerne viser noget helt ekstraordinært. I stedet underholder de folk og sætter tanker i gang.

Ligesom denne video af en appelsinskræl, der bliver presset. Den har opnået helt vanvittige delingstal på nettet, og grunden er udelukkende, at folk kan relatere til den.

"At presse en appelsinskræl i sollys," lyder billedteksten, der er lagt ud sammen med videoen.

Klippet åbner for at vise en person, der presser et stykke af en appelsinskræl i sollys. Dråberne, der springer ud af skrællen, er helt fantastiske at se. Og det giver pludselig en forståelse for den duft en skræl kan sende ud på ingen tid, når man piller appelsin.

Siden videoen blev lagt ud på Reddit, har klippet akkumuleret næsten 60000 stemmer op, og tallene er kun stigende. Delingen har også fået folk til at skrive forskellige kommentarer. Videoen er set næsten to millioner gange.

"Mit øje," skrev en Reddit-bruger. "Mig og mine venner rodede nogle gange rundt til frokost og prøvede at snige sig ind på hinanden og sprøjte dem i øjnene med en appelsinskræl ligesom denne," skrev en anden. "Jeg kan lugte dette indlæg," sagde en tredje.

Hvad er dine tanker om videoen?