Se DET er et brugbart trick - sådan undgår du, at håndklædet falder ned

Underholdning

15/11/22 | 14:33

Foto: Screenshot, @bsaremyinitials/TikTok
Foto: Screenshot, @bsaremyinitials/TikTok

Skrevet af Jens Asbjørn Bøgen

Hvorfor finder jeg først ud af det nu?!

Du står i badet. Der er ikke andre hjemme. Det ringer på døren.

Du kan ikke nå at tørre dig, så du tager et håndklæde og vikler det om livet eller om hele kroppen, så hvem end, der er ved døren, i hvert fald ikke får direkte udsyn til hele herligheden.

Du skynder dig ud til døren, får åbnet, det er postbuddet, der rækker dig en pakke. Du tager imod, og med det samme falder håndklædet ned, fordi du ikke kan holde fast i det med den ene hånd, når du skal tage imod pakken.

Uanset om det er sket for dig eller ej, så vil de fleste nok i hvert fald gerne være fri for den oplevelse. Og det har en TikTok'er muligvis fundet svaret på, hvordan vi undgår!

TikTok-brugeren @bsaremyinitials har nemlig lavet en video, hvor han viser en lille, men vigtig, detalje, som forhindrer håndklædet i at falde ned - og for at bevise, hvor effektivt tricket er, tager han såmænd en løbetur rundt i hele lejligheden.

Se selv, hvordan det går i videoen herunder. Artiklen fortsætter længere nede.

Der er åbenbart mange, der har ledt efter en løsning på det hverdagsproblem. Videoen er nemlig set intet mindre end 21,9 millioner gange, er blevet delt knap 165.000 gange og har fået over næsten 61.000 kommentarer.

De andre brugere på TikTok er vilde med tippet, som nogle kalder livsændrende (sikkert lettere ironisk), andre kalder det genialt og endelig er der de, der mest af alt giver @bsaremyinitials bonuspoint for at give en så gennemført demonstration af, at tricket faktisk virker.