Så er der serveret: Nybagt mor laver burrito ud af sin moderkage

Underholdning

08/08/2022

Foto: Instagram, Ketrina Hill
Foto: Instagram, Ketrina Hill

Skrevet af Redaktionen

En 27-årig kvinde, der netop var blevet mor for anden gang, besluttede sig ikke bare for at spise sin moderkage, men gøre et stort måltid ud af den.

Hvis man har besluttet sig for at spise sin moderkage, som nogen kvinder jo gør, kan man da lige så godt gøre lidt ekstra ud af det. Og det er præcis hvad 27-årige Ketrina Hill gjorde, efter at have født sit andet barn. Og første for den sags skyld.

Efter fødslen af hendes andet barn, sørgede Ketrina for at få moderkagen med hjem, også skulle der kokkereres!

Hvordan det føles at stå og hakke i noget, der tidligere var inde i egen krop, er umiddelbart svært at forestille sig, men det ved Ketrina hvert fald nu. På Instagram har den 27-årige mor oprettet en profil for sig selv og sine børn, hvor hun i en kort billede-serie viser forløbet fra en stor klump moderkage på et skærebræt, til de små stykker langtidsstegte ’kød’ der ender i burritoen.

Efter første fødsel var det en moderkage-'chili con carne', Ketrina fyrede op for. Hun forklarer grunden til at moderkagen gerne skal tilberedes og spises er, at hun føler sig meget hurtigere på benene igen efter fødslen – Det har hun forklaret til det britiske medie Metro.

Overfor samme medie besvarer Ketrina Hill det spørgsmål mange vel må sidde med efter sådan en historie – ’Hvad smager moderkage af?’

Hun siger det er svært at forklare, men at moderkage bedst beskrives som en meget jernholdig bøf.