Pensionist deler flittigt ud af milliongevinst: ”Det giver mig meget mere end at bruge dem på mig selv”

Underholdning

12/04/2023

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

En ældre herre fra Østjylland får masser af glæde og livskvalitet ud af den million kroner, som han har vundet i Lotto. Men ikke ved at bruge den på sig selv.

Hvad ville du bruge en million kroner på, hvis du vandt i Lotto?

De fleste mennesker har nok en lang liste over ting, de kunne tænke sig at bruge pengene på, hvis de vandt en million kroner – men det gælder ikke for en ældre herre fra det østjyske.

Han vandt for nyligt millionen via Lottos Millionærgaranti, og han vidste med det samme, at han ville dele glæden ved de mange penge med sine nærmeste.

”Jeg er ikke den, der bruger en masse penge på mig selv,” siger manden først, da han skal fortælle om, hvordan det er pludselig at blive millionær.

”Nej, jeg vil hellere dele pengene ud til børn og børnebørn, så de får dem alle sammen eller det, de nu må. Det giver mig meget mere end at bruge dem på mig selv, det må jeg sige. Jeg kan virkelig godt lide at se, at de får noget ud af pengene,” siger han.

”Barnebarnet har lige købt en bil for nogle af mine penge, og de andre sparer lidt mere op,” fortæller han og lyder oprigtigt glad for, at han på den måde kan se, hvordan hans gevinst spreder glæde hos børn og børnebørn.

”Arh, det er noget, jeg har det rigtigt godt med. Det er en rigtigt god fornemmelse at kunne give dem noget, endnu mens jeg selv får fornøjelsen af at se det. Det er dejligt!” siger han.

Og så griner han, for han skal heller ikke lyde alt for frelst.

”Der blev nu også lige til en ny bil til mig selv. Ja, der var lige lidt luksus til mig der,” indrømmer han.

Derudover så satser han også på, at der nu er råd til at invitere noget af familien med på sommerferie.

”Jeg vil ud og opleve noget til sommer, og der er sådan en gevinst jo en kæmpe hjælp,” siger han.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner.

De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken.

Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.