Pedel fandt en 60 år gammel taske mellem to skabe: Indholdet var som en tidskapsel

Underholdning

01/11/22 | 04:20

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Redaktionen

Mens en pedel var ved at vedligeholde en skoles udstyr, fandt han pludselig en gammel taske, der var gemt væk mellem to skabe. Det viste sig, at den havde stået samme sted i mere end 60 år.

Der er mange mennesker, der er fascineret af at gennemgå ting fra gamle dage.

Sort-hvide fotos eller håndskrevne breve, som man pludselig opdager i en støvet kasse på loftet, virker altid som en lille skat.

Denne pedel var i gang med rutinemæssig vedligeholdelse af en skoles skabe, da han stødte på præcis sådan en skat.

Hvordan tasken formåede at være gemt på dette sted, uden at nogen lagde mærke til det i årenes løb, er et mysterium. Men under pedellens rutinemæssige vedligehold, var der noget, der løsnede sig og faldt ned. Det var en bagplade på et af skabene, og da han skulle reparere bagpladen, afslørede den gemte røde taske sig.

Det stod straks klart for ham, at dette var et fund, der ville interessere alle, så han tog det med til sine kolleger.

Da de åbnede tasken, fandt de en grøn pung indeni, som indeholdt et gammelt studiekort. De kunne således finde den pige, der ejede tasken. Hun dimitterede på skolen i 1960. Tasken var således mere end 60 år gammel.

Derudover indeholdt tasken alt det, en 15-årig pige havde brug for. Ansigtspudder, to læbestifter og tyggegummi. Alle ville gerne aflevere tasken til dens oprindelige ejer. De søgte på internettet, lavede telefonopkald og lagde beskeder på Facebook.

Desværre erfarede de dog, at ejeren af ​​tasken allerede var død i 2013. Det lykkedes dog til sidst at få forbindelse med hendes børn. Der var fem af dem i alt, og de var utrolig glade for dette gamle fund.

En af døtrene var henrykt og kommenterede samtidig, at det var en frygtelig skam, at de ikke kunne vise det til deres mor.

Men hver tog en mønt fra mors gamle pung som en souvenir. De fem søskende sagde også, at deres mor ville blive knust, hvis hun så sin gamle røde pung efter alle disse år.