Daniel Radcliffe bekræfter ny Harry Potter: "Så vidt jeg ved, forsøger de at starte forfra"

Underholdning

08/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Harry Potter vender tilbage til din skærm. Ikke som en film, men som en serie. Mindst ét velkendt ansigt vil dog helt sikkert være fraværende.

I rollen som troldmandseleven "Harry Potter" fik skuespilleren Daniel Radcliffe både børns og voksnes øjne til at lyse op. Det blev hans helt store gennembrud, og det har banet vejen for den populære skuespillers karriere.

Det er nu tolv år siden, den sidste Potter-film, "Harry Potter og Dødsregalierne - Del 2", blev vist på biograflærredet.

I april i år udgav streamingtjenesten "Max" en trailer, der gav alle Potter-fans håb: En ny "Harry Potter"-serie var på vej.

Warner Bros. Discovery bekræftede som producent af serien, at det var sandt. Det gjorde de i en officiel udtalelse og meddelte, at genoplivningen ville give publikum en helt ny oplevelse af troldmandsskolen Hogwarts.

Fans må nemlig vænne sig til en ny "Harry Potter".

Det nye bliver, at skuespilleren Daniel Radcliffe ikke længere vil være at finde i sin paraderolle. Det bekræftede englænderen i et interview med det online-magasin ComicBook. Ifølge Radcliffe er det usandsynligt, at han vil påtage sig rollen som troldmandseleven igen.

"Så vidt jeg ved, forsøger de at starte forfra, og jeg er sikker på, at den ansvarlige ønsker at sætte sit eget præg på det hele," udtalte Radcliffe.

Ifølge interviewet glæder han sig meget over at give stafetten og rollen som "Harry Potter" videre til en anden. "Jeg ønsker dem selvfølgelig al held og lykke i verden. Men jeg tror ikke, at de har brug for mig til det," udtalte skuespilleren.

Det er derfor uklart, hvem der i fremtiden skal spille hovedpersonen i serien. Ifølge flere rapporter fra forskellige medier vil alle de kendte roller, herunder hans troldmandsvenner "Hermione" og "Ron", blive genbesat.

Glæder du dig til den nye serie?