Nu starter Vild med dans - her er bookmakers favorit til at løbe med sejren

Underholdning

22/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvem hepper du på i år?

Der er ingen klar forhåndsfavorit, når den 20. sæson af Vild Med Dans løber over skærmen med den første liveudsendelse i aften klokken 20.

Det vurderer oddssætterne hos den danske bookmaker Bet25, der har årets deltagerfelt som værende utrolig jævnbyrdigt.

Faktisk har Bet25 så svært ved at skelne mellem de ti nydansere, at de ikke har én, men hele tre favoritter, inden de første trin bliver taget på dansegulvet.

"Det er sjældent, at vi ikke har en idé om, hvem vi skal have som favorit til at vinde, men det er tilfældet i år. Årets sæson ser utrolig åben ud, og derfor har vi hele tre favoritter til Vild Med Dans-sejren. Det er Kasper Fisker, Katinka Lærke Petersen og Mette Sommer, som vi alle giver pengene seks gange igen på," siger PR Manager hos Bet25, Morten Schroeder.

Derfor netop de tre

At valget er faldet på disse tre begrunder han med en række faktorer. Blandt andet hvor kendte de er blandt danskerne, deres personlighed, og så hvad der kendetegner tidligere vindere af Vild Med Dans.

"Kasper Fisker er måske en af de mest kendte deltagere. Både qua sin fortid som professionel fodboldspiller i Brøndby, men også via sit eget tv-program og en stor følgerskare på Instagram. Han er en frisk og sympatisk fyr, som altid er klar med en kæk kommentar. Det taler for ham," siger Morten Schroeder.

I forhold til Katinka Lærke Petersen er det i høj grad Vild Med Dans-vinderhistorikken, som peger på hende.

"Seks ud af de otte seneste vindere af Vild Med Dans har været skuespillere. Hun er vant til at optræde og performe. Det kan give hende et forspring," siger Morten Schroeder om skuespillerinden, der blandt andet har været med i DR-serien ’Når støvet har lagt sig’.

Den sidste af Bet25’s favoritter er den 34-årige Mette Sommer, kendt fra TV 2-realityprogrammet ’Bachelorette’.

"Hun vil være kendt af mange, som har set hende søge kærligheden på tv, og så danser hun sammen med Morten Kjeldgaard, der er en af de bedste professionelle dansere med én sejr og tre andenpladser," siger Morten Schroeder.

Bet25's vinderodds på Vild Med Dans 2023

Kasper Fisker og Karina Frimodt odds 6

Katinka Lærke Petersen og Mads Vad odds 6

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard odds 6

Dulfi Al-Jabouri og Malene Østergaard odds 8

Sebastian Bull og Asta Björk odds 8

Andreas Bo og Camilla Dalsgaard odds 10

Frederik Trudslev og Jenne Bagge odds 10

Barbara Moleko og Damian Czarnecki odds 15

Soeren Le Schmidt og Mie Moltke odds 15

Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen odds 20