Mor sover dårligt: Da hun opdager hvorfor, kan hun ikke lade være med at grine

Underholdning

01/01/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Maria K.

Der kan være mange årsager til, at ens søvn bliver afbrudt. Moren her fanger årsagen til sin urolige og forstyrrede søvn på den sødeste video.

Der er ikke noget som en god nats søvn. Det skaber de bedste forudsætninger for en god dag, hvor du kan føle dig frisk og veludhvilet. Men der kan være mange årsager til, at ens søvn bliver afbrudt. Det kan være dynen, der er faldet ned, temperaturen i soveværelset eller en drøm eller mareridt, der afbryder søvnen. 

Vi kender især til at skulle op om natten og tisse. Men har du haft småbørn eller er du beriget med børnebørn, der overnatter, kender du måske den problematik, som moren i videoen herunder oplever. 

Det er hårdt at have småbørn 

Hvis du har haft småbørn, kan du helt sikkert genkende, at det til tider kan være hårdt. Deres behov skal dækkes og det er ikke altid, at de selv kan give udtryk for, hvad det er, de har brug for. De skal have mad, skiftet ble, en masse søvn og naturligvis kærlighed og omsorg.

Især søvnen kan være en udfordring, hvis de små ikke kan falde til ro. Det bliver endnu mere krævende, når de bliver gamle nok til selv at kunne gå og kravle. Det gør arbejdet endnu større, for så skal man hele tiden holde øje med, hvad de laver, og sørge for, at de ikke havner i en farlig situation. 

Det er også en aktiv lille baby, der holder moren i videoen vågen, du kan se hvordan herunder. 

En sød og meget aktiv baby

Det er ikke til at stå for med den søde, aktive baby. Men det må være hårdt for moren, der videoen igennem kæmper for ikke at skulle sove med en baby i ansigtet.

Den søde video er delt på nettet, hvor mange tusinde mennesker giver deres mening til kende om videoen. Mange af dem skriver, at det er årsagen til, at en baby skal sove i sin egen seng.

Se videoen her