Modehack: Sådan smugler du pizza ind på væddeløbsbanen

Underholdning

16/3/23 | 07:36

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Redaktionen

Hvis man skal en tur til fodbold eller ind og høre musik, så ville det være lækkert, hvis man kunne tage sin egen pizza med ind. Men hvordan får man lige gjort det? Se det geniale modehack i artiklen.

Mon ikke vi alle har prøvet at blive kropsvisiteret til en koncert eller en sportsbegivenhed. Man må ikke have farlige genstande med, men heller ikke sine egne drikke- og madvarer. I stedet bliver man tvunget til at købe tvivlsomme stadionpølser og dyr fadøl.

Den 26-årige Kate Willis ville det dog anderledes. Hun fandt nemlig en måde at smugle sin egen pizza forbi vagterne. Det gjorde hun onsdag ved Cheltenham Ladies Day i England.

Pizzaen blev opfindsomt smuglet ind på hovedet!

Selvfølgelig blev den opfindsomme Kate til dels reddet af, at begivenheden opfordrer kvinderne til at tage prydefulde hovedbeklædninger på, og det var netop der, at Kate havde fundet et smuthul i vagternes planer.

På hovedet bar kvinden to pizzabakker, som var sat sammen på en facon, hvor det bare lignede en spraglet hat, og ikke et velvoksent festmåltid.

Som det kan ses i en video, der er blevet delt af Poppy Sheppard på Twitter, fik den modebevidste dame den meget specielle hat ind til arrangementet.

I hatten var der en hel pepperoni-pizza, som briten efterfølgende skulle have delt rundhåndet ud af til sultne tilskuere.

Hvad synes du om Kates opfindsomme hat?

Kunne du finde på at klæde dig sådan for at få din egen mad med til en sportsbegivenhed?