"Mener du virkelig det?" - internetbrugere deler deres partneres sjoveste "hjerneprutter"

Underholdning

24/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Jeg er glad for, min bedre halvdel ikke har delt mine ... så vidt jeg ved ...

Lad os være ærlige: Vi har alle gjort ting, som vi ville ønske, vi kunne gøre om.

Hvad end det er en decideret pinlig episode, at vi har gjort nogen uret, eller at vi er gået glip af en unik mulighed, så byder livet på mange situationer, hvor vi skal træffe et valg på kort tid.

Men en ting er, at man bliver "tvunget" ud i at tage en beslutning. Noget helt andet er, når man laver en rigtig "hjerneprut", hvor det er helt tydeligt, vi ikke lige har fået vores ord igennem hjernens filter, inden de er kommet ud af munden.

Og ikke overraskende er der gået sport i at dele netop den slags episoder på internettet.

Yoghurts "sære" egenskab

Inde på Redditforummet har folk haft en fest, mens de har delt de sjoveste af de mange eksempler, som de kunne komme op med.

En deler fx en oplevelse af hendes kæreste, der var forundret over en bestemt egenskab ved yoghurt:

"En aften vendte han sig mod mig og sagde: 'Du er lidt af en videnskabsmand" (jeg tog biologi i gymnasiet, han gik på college for musik). 'Kan du forklare, hvordan jeg kan tage frossen yoghurt fra fryseren, sætte den i køleskabet, og den smelter?'

Den allerede bekymrede kæreste svarede: "Godt, køleskabet er varmere. Det er ikke koldt nok til at holde det frosset," og han spurgte, 'men det er stadig koldt?' og jeg var nødt til at forklare, at der er forskellige niveauer af kulde," siger hun og tilføjer:

"Et eller andet sted hen ad vejen sagde jeg 'kulde er fraværet af varme som mørke er fraværet af lys', og han var så sindssyg blæst over det."

Brug BH eller bliv syg

En anden bruger delte en episode:

"Da han fortalte mig, hvorfor jeg blev syg med influenza, var, at jeg ikke havde en bh på under min skjorte. Fortsatte med at forklare, at bryster er en utrolig sart del af kvinders kroppe, og ved at efterlade den eksponeret som sådan risikerede jeg enhver form for sygdom – det samme som hvis han ikke ville have bukser på."

Korte af slagsen

Men der er også andre korte episoder, hvor de opdager, at deres kæreste måske har skjult deres dumme egenskaber lidt for godt. En har fx et eksempel med: "Stable kopper... I opvaskemaskinen."

En anden skriver: "Da min eks spurgte mig, hvor de dyrkede spaghetti."

Og en tredje tager måske kagen: "Forvarmer mikrobølgeovnen."

Har din kæreste, kone eller mand også en dumsjov vane?