Mand oplevede sit livs mærkeligste flyvning: Hørte stønnelyde fra samtaleanlægget

Underholdning

31/12/2022

Kilde: Tik-Tok @emersoncollins1

Skrevet af Emil B.

Emerson Collins havde forventet en stille og rolig flytur. Men pludselig hørte han forunderlige stønnelyde. Så hev han sin smartphone frem.

Sit livs mest besynderlige rejse

I videoen, der er blevet set mere end 750.000 gange, ser han ind i kameraet med et forundret og uforståeligt blik: "Nogen på denne flyvning ser ud til at have kapret samtaleanlægget og laver konstant en lyd, der er et sted mellem orgasme og opkastning."

Kort efter talte en stewardese: "Mine damer og herrer, vi erkender, at de offentlige meddelelser lød ekstremt irriterende." Kort efter uddybede de: "Flybesætningen forsøger at rette fejlen. Hav venligst tålmodighed med os. Vi ved, at dette er en meget usædvanlig afvigelse, og ingen af ​​vil have det."

Stønnelyde fortsætter

Men lydene stoppede dog ikke. Efter et par sekunder kom lydene tilbage. Det fik Collins og hans naboer til at få et godt grin, selvom de heller ikke kunne skjule deres forundring over denne bizarre hændelse.

Efter en anden stewardesse kaldte det for en "prank", slutter det knap to minutter lange klip med landingen.

Vilde reaktioner på videoen

Videoen har fået over 136.000 likes og over 4900 kommentarer. Det er derfor en meget populær video, der er blevet livligt besøgt.

Og i kommentarsporet har kommentaterne haft det ligeså sjovt over optrinnet: "Dette skriger 'misfornøjet' medarbejder", skriver en. En anden mener, at det er årets grin: "Undskyld. Men hvem end, der gjorde det er, er et komisk geni. Jeg dør. 😂"

En tredje mener, at det lyder som deres hund: "Det lyder lidt som min husky, når han er hos trimmeren eller ved dyrlægen 😂". Til det svarer en: "Troede helt, de ville sige, at en husky var på flyet."

Ingen ved, hvem det var

Selvom flyet jo er en lukket kasse, så opdagede kabinepersonalet ikke, hvem pranksteren var, og de fandt heller ikke ud af, hvem synderen var.