Mand friede til sin kone: Så skete det utænkelige

Underholdning

08/01/2023

Foto: TikTok @jordanemcgowan
Foto: TikTok @jordanemcgowan

Skrevet af Emil B.

Alt var helt perfekt til frieriet. Jordan mand havde taget hende med til island, op til Gullfossvandfaldet. Det var her, han planlagde at fri til hende. Alt gik godt, indtil de blev forstyrret.

Kvinde opdagede ikke frieriet

Parret stod på en bro foran det storslåede Gullfossvandfald, og Jordans mand var gået ned på knæ.

Han stillede hende dét spørgsmål, som mange håber at få. Hun var ovenudlykkelig og kunne næsten ikke vente med at sige ja.

Men idet hun skal til at sige de magiske ord, dukker en anden skikkelse op lige ved siden af dem.

Hun står med sin telefon og er ved at optage hele den flotte udsigt. Det gør, at hun ikke opdager, hvad manden egentlig har gang i, eller at hun simpelthen selv skal til.

Derfor træder hun lige ind foran videoen, der er ved at blive optaget for at fortsætte sin egen video.

Selv mens parret krammer og oplever et af de bedste øjeblikke i deres liv, så forsætter kvinden ved siden af med at optage sin egen video.

Og hverken Jordan eller hendes kæreste opdagede turisten, der gik ved siden af dem. Det var først senere, da de selv så videoen igennem, at de fandt ud af synet.

Og de to var ikke de eneste, der blev overrasket over videoen.

Folk er stærkt forbløffede

Videoen er netop nu liket over 46.000 gange og har fået et væld af kommentar, der ivrigt deler deres input over den groteske scene.

Mange af folkene er enige i, at det var hende intention: "Du kan ikke overbevise mig om, at hun ikke gjorde det med vilje," siger Kristtorn, hvortil den friede skriver: "Hahahaha håber ikke."

En anden skriver: "Jeg kan se den sjove side, men det er ret bekymrende, hvor fuldstændig uvidende nogle mennesker er over for deres omgivelser 🤦‍♀️"