Legesyg elefant går viralt: Se den søde video

Underholdning

07/02/2024

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Redaktionen

Normalt er det videoer af hunde og katte, der går viralt. Heldigvis sker det, at andre dyr også rammer os lige i hjertekulen, og det er hvad der er sket med denne video af en legesyg elefantunge, der hedder Nayambeni.

Det er en video af en elefantunge, der lige så langsomt har vundet mere og mere popularitet, siden den blev delt på Instagram.

Videoen er delt af Sheldrick Wildlife Trust og den viser en lille elefantunge.

Billedteksten, der er blevet delt sammen med videoen på Instagram, fortæller den lille unges historie. Og den er ikke helt almindelig.

Historien lyder: "Nyambeni er i live i dag, fordi en helt almindelig mand gik ekstraordinært langt for at redde hendes liv. Efter en mistænkelig larm fra en grøftekant blev en landmand i Meru-området overrasket over at finde en lille elefantunge, der råbte til ham. Han blev ikke afskrækket af den brølende kalv, så i stedet tog Nyambenis redningsmand udfordringen op og gjorde det til sin mission at hjælpe hende."

"I betragtning af alt, hvad hun har overvundet, kunne man antage, at Nyambeni er en alvorlig pige. Men som du kan se, er hun det modsatte. Dyrepasserne bemærker, hvor legesyg og social hun er. Med sin lille snabel i vejret laver hun konstant løjer. Hun elsker at få nye venner og er altid på jagt efter sjov," slutter billedteksten.

Hvad synes du? Er du også blevet forelsket i den lille elefant.