Kvinder fascinerer og forarger med bizar ny trend: Så meget kan de bære med deres bryster

Underholdning

13/02/2023

Skærmbillede: TikTok @joss_maura
Skærmbillede: TikTok @joss_maura

Skrevet af Emil B.

Kvinder fascinerede internettet forleden dag, da de viste, hvor "stærke" bryster, de havde. Faktisk stærke nok til at løfte hele møbler.

Den virale trend

I videoerne, der lige nu går verden over, ser vi forskellige kvinder, der bruger deres bryster til at løfte genstande med.

En kvinde kan ses bære sin køkkenredskaber med sin bryster. Hun kommer ind i køkkenet, og på ingen tid lander dåsen under venstre bryst og bliver i luften der. Derefter laver hun en lille dans og et fjollet ansigt.

Under det skriver hun: "Mit bidrag til, at jeg fortjener et brysteløft 🤣"

En kommenterer også på den: "Mængden af ​​videoer i min FYP af piger, der holder hele huse under deres bryster, der stammer fra denne video, er morsom 😅"

Hun er derfor ikke den eneste, der har fået nye måder at bruge dem på. En anden kvinde har vist overgået hende med endnu flere længder ved en overraskende og vildt måde at gøre det på.

Screenshot: TikTok @keyonat03

Løftede bord med sine bryster

Keyona en kvinde med endnu større attributter reagerede mod kvinden og forsøgte tydeligvis at ville overgå hende ved at løfte en endnu større genstand.

I videoen ser vi, hvordan hun har et helt bord siddende under sine bryster uden at holde på det med hænderne. Oveni det laver hun også en lille dans, der bare viser, hvor stærkt bordet sidder på hende.

En i kommentarsporet spørger også, hvordan hun opdagede, at hun kunne gøre det. Til det svarer en anden en i kommentarfeltet, at "indtil videre er det største, jeg kan holde, nok en computerskærm."

En anden skriver: "Jeg elsker det her."

En tredje skriver: "Dette ville være meget nyttigt, når du flytter."

Denne video bliver derfor sværere at overgå end den første video. Men mon ikke, at der er nogle, der finder en måde at bære endnu mere eller noget helt andet.