Kvinde chokeret da hendes date tog hende med på stripklub: Men det blev endnu værre

Underholdning

22/9/22 | 06:11

Stadig chokeret rapporterede Gabriella Miller om sin første date. Fotomontage: TikTok/Skærmbillede/gabrielladmiller
Stadig chokeret rapporterede Gabriella Miller om sin første date. Fotomontage: TikTok/Skærmbillede/gabrielladmiller

Skrevet af Redaktionen

En ung kvinde fra USA er stadig lamslået, når hun tænker tilbage på sin første date med en mand fra en dating-app. Den gik slet ikke, som hun havde forestillet sig.

Gabriella Miller fortæller på sin TikTok-konto om den skrækkelige date. Langt de fleste forstår udmærket, at Gabriella ikke fandt daten særlig charmerende.

Det hele startede ellers så godt! Der var "god mad, gode drinks". Hun kunne også lide den restaurant, som daten havde inviteret hende ud til.

Men så startede nedturen. Den unge mand begyndte pludselig at lette sit hjerte overfor hende. Dermed krydsede han flere grænser, og daten begyndte at løbe ud i sandet. Men det blev meget værre.

Se historien i denne TikTok-video.

I videoen fortæller Gabriella Miller, at den unge mand fortalte "hele historien om sit liv, om alt dramaet i hans familie og med moderen til hans barn."

Allerede efter de to havde spist deres middag, stod det klart for Gabriella, at der ikke ville komme en anden date.

Men da den unge mand kort efter meddelte, at det var hans fødselsdag i dag, og at han ville på stripklub med nogle venner for at fejre det, havde hun svært ved at afslå invitationen.

Så snart de ankom til stripklubben blev stemningen meget underlig.

En servitrice henvendte sig til gruppen og fortalte Gabriella, at hendes date var en fast besøgende på klubben. Det var ikke lige sådan en date, hun havde forestillet sig, da hun i første omgang sagde ja til at gå ud med den unge mand.

De skilles til sidst, men allerede næste morgen skriver Gabriellas date til hende:

'Jeg har besluttet, at jeg virkelig godt kan lide dig, og at vi skal være sammen, indtil du slår op'. Det fortæller hun sine følgere på TikTok samtidig med, at hun ryster på hovedet.

"Jeg forstår ikke mænd," slutter hun af.