James og Nikki skulle giftes: Pludselig dukkede verdensstjerne op

Underholdning

27/08/2022

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Redaktionen

Det britiske par James og Nikki skulle giftes, og for at gøre dagen helt speciel, havde James forsøgt at invitere en verdensstjerne. Ingen troede han ville dukke op, men pludselig var han der.

Den specielle bryllupsdag blev endnu mere fantastisk, da en uventet gæst deltog i deres bryllupsceremoni.

Parret, James og Nikki Roadnight, fik en meget behagelig overraskelse, da skuespilleren Keanu Reeves dukkede op til deres reception og ønskede dem alt det bedste med deres bryllup.

Billeder af ham med parret blev også delt online. Siden de er blevet offentliggjort er kommentarerne på Twitter været fulde af forundring og beundring over skuespilleren.

Twitter-brugeren Nikki Roadnight delte et par billeder sammen med en simpel billedtekst, der lød: "Havde den mest fantastiske weekend!!"

"Min mand så ham i et barområde og fortalte ham, at han lige var blevet gift og inviterede Keanu til at komme over for at hilse og drikke med os, hvis han ville. Han var meget venlig og sagde, at han ville komme senere. Vi vidste ikke, om han ville eller ej, men det var fedt, at min mand havde talt med ham!" fortalte Nikki Roadnight. Keanu Holdt holdt dog sit løfte og besøgte dem.

"Det hele var meget spændende. Jeg gik hen for at sige hej og præsentere mig selv, og jeg tilbød ham en drink, men han afslog det og sagde, at han lige havde haft en lang flyvetur, så han ville ikke blive længe, ​​men han var så venlig og venlig og lykønskede os med vores bryllup. Han var venlig nok til at få taget nogle billeder, og vores bryllupsfotograf var også i stand til at fange nogle! Så tog han sig tid til at tale med nogle af vores gæster og få taget flere billeder!" tilføjede hun.