Inden Vild med dans i aften: "Det står mellem disse to par"

Underholdning

20/10/2023

Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2
Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2

Skrevet af J. Bøgen

Hvem tror du, ryger ud i aftenens afstemning?

Vild med dans-deltagerne Sebastian og Katinka har deres styrker vidt forskellige steder – men de har det til fælles, at de er lige store favoritter til at være den næste, der ryger ud ad programmet.

I hvert fald hvis man spørger ekspert i Vild med dans og oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen:

“Vi har nu to par i programmet, der har overlevet at være i omdans i denne sæson: Katinka og Mads samt Sebastian og Asta. Nu skal man jo passe på med at lyde skråsikker, når det gælder Vild med dans, men det er meget, meget nærliggende at tro, at lige netop de to par havner i omdans igen i denne uge. Hvem der så overlever, og hvem der må sige farvel, det er straks lidt sværere at sige."

Dommer-par eller seer-par

Lidt firkantet kan man spørge, om det bliver dommer-parret eller seer-parret, der trækker det korte strå.

“Man kan groft sagt sige, at de to par styrer efter hver deres strategi: Sebastian og Asta har fået godt gang i tasterne hos seerne, som i stor stil sender stemmerne deres vej, mens parret stadig halter en smule efter favoritfeltet rent dansemæssigt. Katinka og Mads får ikke helt så mange seer-stemmer, men de har til gengæld godt styr på dansetrinnene, så de skal håbe på at få lidt ekstra hjælp fra dommerne,” siger Mathias Reimer Larsen.

“I den gode ende af feltet bliver Mette Sommer ved med at imponere os uge efter uge. Hun virker så sikker og stabil i sine præstationer, at hun lige nu er helt urørlig i toppen, som vores klart største favorit til den samlede sejr. Hun ligner en stensikker finaledeltager, mens Fredrik Trudslev og Soeren Le Schmidt ser ud til at være de eneste alvorlige konkurrenter.

Tog helt fejl sidste uge

Her skal det dog nævnes, at Danske Spils oddssætter var tæt på at få kaffen galt i halsen sidste fredag, da han så Frederik Trudslevs præstation og efterfølgende dommerkarakterer:

“Det var den store historie sidste fredag, at Fredrik Trudslev fik laveste dommerkarakterer for sin standarddans på aftenen. Han var ellers klart blevet vores næststørste favorit, men jeg skal da love for, at dommerne ikke var helt enige med os der. Trods de lave karakterer, så tror vi dog stadig på ham, og han er stadig en af vores favoritter til en finaleplads,” siger Mathias Reimer Larsen, før han slutter med sit sædvanlige omkvæd:

“Menmenmen, Özlem imponerede os også i fredags, da hun fik lige så mange point som Mette Sommer, så jeg bliver nødt til at gentage, at alting kan ske, og at intet er afgjort før det sidste trin er danset. Det er det, der gør det ekstremt svært at lave odds på det og samtidig enormt sjovt og uforudsigeligt,” siger Mathias Reimer Larsen.

Følg med på TV2 fredag aften fra klokken 20.00.