Her er verdens lækreste mand

Underholdning

28/06/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Videnskaben har talt. Verdens lækreste mand er fundet.

Skuespilleren Robert Pattinson er en ret flot fyr, men nu er det blevet bevist, at han stadig er klassificeret som den mest attraktive mand i verden. Videnskaben har talt.

Det skriver ladbible

Ubesejret siden 2020

Efter at have stjålet hjerter i Harry Potter and the Goblet of Fire som Cedric Diggory, fangede han verdens opmærksomhed som den brogede vampyr Edward Cullen i Twilight-serien, og senest har han været tilbage på skærmene i The Batman.

Mens hans skuespil og hans kærlighedsliv ofte har været genstand for overskrifter, er hans mejslede flotte udseende forblevet ubestridt. Skuespilleren fik oprindeligt titlen som den mest attraktive mand i verden i 2020, og det er ikke lykkedes ham at blive slået fra førstepladsen lige siden.

Titlen kommer efter en algoritme, der rangerer forskellige ansigtstræk, har analyseret mændene i Hollywood, herunder Ryan Gosling, Idris Elba, Brad Pitt og Henry Cavill. Alligevel kunne ingen af ​​dem matche Pattinsons perfekte ansigt.

Foran Brad Pitt og Clooney

Pattinson scorede imponerende 92,15 procent og slog folk som The Witcher-stjernen Henry Cavill (91,64 procent), A Star Is Borns Bradley Cooper (91,08 procent), Brad Pitt (90,51 procent) og George Clooney (89,91 procent).

Analysen kommer ned til 'Golden Ratio' af Beauty Phi, som stammer fra den europæiske renæssance og efter sigende blev brugt af Leonardo Da Vinci til hans berømte værk, Vitruvian Man.

For at beregne et ansigts sande skønhed måles længden og bredden og derefter opdeles resultaterne. Målene tages fra hårgrænsen til stedet mellem øjnene og derefter mellem øjnene og næsebunden. Til sidst bliver personens ansigt målt fra bunden af ​​næsen til bunden af ​​hagen.

Hvad gør nogen fysisk smuk?

Når alle beregningerne er færdige, anses en person for at være mere 'videnskabeligt smuk', hvis tallene er lige store.

I en kommentar til algoritmen sagde Dr. Julian De Silva fra Center of Facial Cosmetic Surgery,:

"Robert Pattinson var den klare vinder, da alle elementer i ansigtet blev målt for fysisk perfektion. Disse helt nye computerkortlægningsteknikker giver os mulighed for at løse nogle af mysterierne om, hvad det er, der gør nogen fysisk smuk, og teknologien er nyttig, når man planlægger patienters operation."

Han forklarede, at Twilight-skuespilleren var "i top fem for næsten alle kategorier, fordi han har så klassisk formede træk og en vidunderlig mejslet kæbe".

Faktisk var det eneste, der svigtede Pattinson, hans mund, som De Silva forklarede: "Hans eneste score under gennemsnittet var for hans læber, som er lidt tynde og flade."