Her er de mest sete film og serier i Danmark i uge 35

Underholdning

07/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad ser du for tiden?

Når vi smider os i sofaen om aftenen eller i weekenden, er det ikke fordi, vi mangler underholdningsmuligheder.

Med de klassiske tv-kanaler og et hav af streamingtjenester i form af Netflix, Disney+ og HBO Max bare for at nævne nogle få, er der nærmest uanede mængder af film, serier og dokumentarer af - lad os være ærlige - svingende kvalitet.

En god indikator for, om noget er værd at bruge sin dyrebare tid på er måske at finde ud af, hvad andre vælger at give en chance, men hvordan finder man lige ud af det, hvis man ikke har tænkt sig at spørge hele sit netværk hver eneste aften?

Hjemmesiden JustWatch.com holder øje med, hvad er er mest populært på de mange streamingtjenester i de forskellige lande, så lad os da tage et kig på de 10 mest sete film i Danmark i sidste uge!

Længere nede finder du de 10 mest sete serier.

Grafik: JustWatch.com

Den femte, og sidste, film om Indiana Jones topper listen over de mest sete film i Danmark i sidste uge, og top 3 rundes af med superheltefilmen "The Flash" og filmatiseringen af det berømte rollespil Dungeons & Dragons i form af "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves".

Hvis du er mere i humør til at give dig i kast med en længere fortælling, som du måske skal bruge en del aftener på, er der også et bredt udvalg af forskellige serier på de mange streamingtjenester, så lad os da også se på, hvad der der toppede for danskerne i sidste uge!

Grafik: JustWatch.com

Måske ikke overraskende er det den nyeste serie i Star Wars-universet, "Ahsoka", der er strøget helt til tops. Det giver ganske fint mening i betragtning af, at den havde premiere ugen før, og at der nu kommer et nyt afsnit i serien hver onsdag.

På andenpladsen finder vi en titel, som måske ikke er så kendt herhjemme. Det er en live-action version af den populære mange-tegnefilms-serie "One Piece", som anmelderne er blevet særdeles positivt overraskede over. Den originale "One Piece" har da også en trofast følgerskare, så det er ikke helt underligt, at mange vælger at give den nye version en chance.

Top 3 rundes af med den anmelderroste serie "The Bear", som handler om en ung kok, der forsøger at forvandle en sandwichbutik sammen med et uperfekt køkkenhold.

Så der har du i hvert fald lige lidt inspiration, hvis du ikke ved, hvad du vil se i aften eller i weekenden!