Savner vinder af 19 millioner kroner - her er kuponen købt

Underholdning

03/08/2023

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Vinderen har ikke givet sig til kende endnu.

Der er efterhånden gået en rum tid, siden der sidst er fundet en dansk vinder af Vikinglottos førstepræmie.

Vi skal helt tilbage til april 2022, og her var det også en nordsjællandsk kommune, der blev begunstiget. Her vandt en dansker fra Frederikssund Kommune nemlig hele 34.654.836 millioner gode, skattefrie kroner.

Og onsdag aften var der så kæmpegevinst igen – denne gang på en kupon købt i SuperBrugsen i Lynge-Uggerløse i Allerød kommune, og den samlede førstepræmie lyder på i alt flotte 19.002.120 kroner.

Vandt faktisk 2 gange

Den heldige vinder har spillet fem rækker lynspil og havde udover vindertallene en gevinst på 70 kroner, så de skal ind på kontoen sammen med de godt 19 mio. kr.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Vikinglotto i Danmark.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderen, men ønsker et stort tillykke med den flotte milliongevinst.

Næste uges førstepræmiepulje starter på 19 millioner kroner, og der er trækning onsdag aften.

Vindertal 2. aug. 2023:

6, 7, 10, 23, 28, 30

Vikingtal:

2

Om Vikinglotto

- Vikinglotto startede 17. marts 1993 og trækkes fast hver onsdag aften.

- Vikinglotto er et fælles, nordisk spil, hvor Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen, Belgien og Slovenien spiller om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje

- Den højeste danske gevinst blev vundet i 2020, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 206.913.776 kr.