Har du tatoveringer? Dette siger de forskellige typer om dig ifølge tatovør

Underholdning

11/07/2024

@keeksandkooks / TikTok
@keeksandkooks / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Har du nogen fordomme om bestemte typer tatoveringer?

Tatovører støder på mennesker fra alle samfundslag - men det betyder ikke, at de husker alle lige positivt.

Faktisk indrømmer nogle professionelle, at de danner fordomme om deres kunder baseret på det blæk, de vælger.

Det skriver mediet The Mirror.

Grimme navne og portrætter

Ved at løfte låget for, hvad der går gennem eksperternes hoveder, når de ser en frygtelig tatovering, afslørede @keeksandkooks alt i en video på TikTok.

Ved at lægge videoen på TikTok indrømmede kunstneren: "Jeg vil dømme dig ud fra, hvilken type dårlige tatoveringer du har." Hun fortsatte derefter med at liste de skyldige, hun ikke kan lide, og indlede sin mening ved at sige: "Jeg vil ikke uddybe nogen af disse."

"Hvis du har en tatovering med et dårligt tatoveret navn, elsker du virkelig hårdt, og det er lidt af et problem," hævdede eksperten.

Hun fortsatte: "Hvis du har et grimt portræt, er du en frygtelig personkender, og du ved ikke, hvornår du skal stole på folk, men du frygter ingenting."

Så skal vi være venner

"Hvis du har grimme prikker, er en af to ting sande: enten er du virkelig utålmodig, eller også er du et voksent emo-barn, der havde seje venner." Hun giver sig dog, og mener, at folk stadig kan være syge med corona "eller en tredje, Covid påvirkede dig virkelig."

Dernæst var visse tatoveringer med dyretema i skudlinjen.

"Hvis du har en tatovering med leopardprint, har du hver eneste Victoria's Secret kropsspray, og vi burde hænge ud," jokede tatovøren. "Hvis du har dårlige fingerledstatoveringer, så velkommen i klubben."

Hun afsluttede sin video med at tilføje: "Denne video er ikke for at fremhæve nogen eller få nogen til at føle sig utlilpas med sig selv. Vi har alle nogle dårlige tatoveringer på os. Men jeg vil give dig et råd: når du søger efter en romantisk partner så er dårlige tatoveringer ikke et rødt flag. Konsekvent dårlige tatoveringer er et rødt flag."

Som svar sagde en kommentator: "På nogle måder er dårlige tatoveringer de bedste tatoveringer, fordi de normalt har en god historie." En anden afslørede: "Jeg elsker mine dårlige tatoveringer."