Han spillede død i 321 dage: Det fik hans største drøm til at blive til virkelighed

Underholdning

20/03/2024

Foto: Screendump, @living_dead_josh/TikTok
Foto: Screendump, @living_dead_josh/TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Det hårde arbejde bar frugt!

Aaah, at være skuespiller. Det har uden tvivl været manges drøm på et tidspunkt, og for nogle er det det måske stadig.

Nogle er imidlertid så dedikerede omkring deres drøm, at de er villig til at gå ufattelige længder for en rolle så lille, at man næppe bliver krediteret i rulleteksterne.

Og et af de mennesker er Josh Nalley fra TikTok-profilen @living_dead_josh.

For i 321 dage øvede han sig på at spille død - og delte sit projekt med resten af verden på TikTok.

Lad det med det samme være sagt, at videoerne er relativt ensformige: 10 sekunder, der viser Josh Nalley spille død. Ikke ligefrem actionfyldt.

Men Josh fik sin drøm opfyldt! Læs videre under billedet.

Foto: Screendump, @living_dead_josh/TikTok

For efter at have filmet sig selv spille død hver dag i næsten et år, blev han kontakten af folkene bag krimi-serien CSI: Vegas - og de tilbød ham en rolle som død person i en episode af den nye sæson!

Nalley har fortalt til mediet Courier Journal, at han ikke har nogen skuespilerfaring, og at han heller ikke bryder sig om at tale, imens han bliver filmet.

Ingen af disse to problemer bliver imidlertid en udfordring med rollen som død, hvilket han alt andet lige må siges at have ret meget erfaring med.

Han fik ideen til projektet af et se en kvinde lave et opslag om en sauce, hun havde lavet, hvorefter hun fik et hav af tilbud fra forhandlere, der gerne ville sælge hendes produkt.

Foto: Screendump, @living_dead_josh/TikTok

Nalley fortæller, at han ikke har planer om at droppe sit almindelige arbejde som manager i en restaurant, men han har faktisk også modtaget tilbud fra andre TV-produktioner, der vil have "den døde mand" med i deres projekt.

Så hvem ved: Måske venter der en karriere med et ret nichepræget talent.