Fund på festivalpladser: Dette er de mærkeligste og ulækreste ting

Underholdning

05/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Festivalrengøringsfolk er gået på sociale medier for at dele de mest bizarre og indbringende genstande, de er stødt på, når de rydder op og rengør festivalpladser for efterladte ting og affald.

Rør med "menneskeligt affald"

Når man pakker sit telt væk efter en festival, skal gæsterne efterlade deres lejrplads præcis, som de fandt den, helt tom. Men da man ved, at ikke alle vil rydde op efter sig selv, ansætter festivalarrangørerne rengøringshold til at feje lejrpladsen ren for affald og efterladte genstande. Det har fået rengøringsfolk til at dele de "mærkelige og vidunderlige" ting, de er stødt på, når de har ryddet op på en festivalplads på Reddit.

Det skriver The Mirror.

En mand, der arbejdede på produktionsteamet til Burning Man i Black Rock Desert i det nordvestlige Nevada, fortæller, hvordan han engang fandt et efterladt 'kunstprojekt' ved navn Temple of lo**.

Han fortalte om det på Reddit: "Det var en syv fod lang, lodret klart rør fyldt med prøver af menneskeligt affald. Ideen var, at de deltagere, som under en åndelig rejse formåede at finde rører og bunken af prøvekrukker ved siden af, kunne tage en af krukkerne, tisse i den, forsegle den og smide den tilbage i røret. Selvfølgelig efterlod ejeren det hele til os at finde efter begivenheden. Ja, en af krukkerne havde afføring i sig."

Et telt begyndte at røre på sig

Men dette var ikke det eneste klamme telt, der blev efterladt i ørkenen. En anden person fra rengøringsholdet stødte på et telt med en person inde i det: "Da ørkenen var næsten tom, finder en fyr fra vores hold et efterladt telt, som han efter at have kigget ind i det konstaterede var fyldt med affald og flasker med tis. Han gjorde teltet klar til at blive løftet op af en gaffeltruck og smidt i en container, da teltet begyndte at røre på sig. En meget forvirret person stikker sit hoved ud og siger: 'Åh lort, undskyld - er dette dit telt?'"

Han fortsatte med at fortælle: "Det viser sig, at han ikke havde fundet en måde at komme væk fra stedet, efter begivenheden var slut. Nogle mennesker havde tilbudt ham en køretur og sagt, at han skulle vente ved et rødt telt, de havde sat op til ham, med friske soveposer, puder, vand og mad," og han tilføjede: "Nå, han missede placeringen af det røde telt med en halv kilometer og fandt et helt andet rødt telt fyldt med affald og flasker med tis. Han antog, at det var det telt, de havde sat op til ham, forsøgte at sove sin brandert væk i bunken af affald og urin og var ved at blive smidt i en container."