”Folk ville tænke, jeg var sindssyg sådan at løbe nøgen rundt og juble på græsplænen …”

Underholdning

24/5/23 | 08:00

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af Redaktionen

Der måtte dog lidt hjælp til, inden kvinde faktisk blev klar over, at hun havde noget at fejre.

Det er ikke alle, der er lige gode til tal. En kvinde fra Sydsjælland har dog en helt særlig slags tal, som hun ikke er så god til:

”Jeg er utrolig dårlig til tal. I hvert fald, når det gælder sådan nogle beløb. Og i hvert fald, når det er til mig!” fortæller hun med et grin, da hun skal fortælle om den ’helt ok’ tirsdag for nyligt, hvor hun havde købt et Mega Månedsløn-skrabelod.

”Jeg troede først, at der stod 100 kroner, men så kiggede jeg én gang mere, og så slår det mig, at der er sgu da TRE nuller efter den prik der,” fortæller kvinden, som altså ikke havde vundet 100,00, men 100.000 kroner.

Men som hun fortæller til Danske Spil, kom den moderne teknologi hende til hjælp.

Måtte bede om hjælp

I bedste "Hvem vil være millionær-stil" måtte kvinden nemlig "ringe til en ven".

”Så tager jeg et screenshot af kuponen og sender den til min mand og spørger: ’Hvad står der?!?’ Så ringede jeg til ham og bad ham læse, hvad der stod på billedet. Jeg stod jo og rystede. 100.000 er jo mange penge og jeg vidste ikke, om jeg skulle grine eller græde, og så siger han bare: ’Tillykke skat! Der står 100.000 kroner!’,” fortæller kvinden, som nu stod med et nyt problem:

Hun var alene hjemme, så hvordan skulle hun fejre, at hun lige havde vundet 100.000 kroner?

”Min mand var sammen med sine kollegaer og kom først hjem senere, så jeg var alene hjemme. Jeg sad her mutters alene og havde ingen af fejre det med, så i første omgang var der jo ikke den store jubelscene,” siger hun og tilføjer med et grin:

”Jeg tror også, at folk ville tænke, jeg var sindssyg sådan at løbe nøgen rundt og juble på græsplænen – så det lod jeg være med…” fortæller hun.