Denne dato gør Caroline Wozniacki comeback på tennisbanen

Underholdning

28/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Miss Sunshine er tilbage!

Det er tre år siden, den danske tennisdarling Caroline Wozniacki lagde ketsjeren på hylden.

Den dengang 29-årige tennisprof havde både vundet en Grand Slam-turnering og tilbragt tid som nummer et på verdensranglisten, men livet som professionel sportsudøver er svært at forene med mere almindelige ting - som familieliv.

Derfor valgte Miss Sunshine, som hun bliver kaldt, at trække sig tilbage fra tennissporten, for i stedet at tilbringe tid med sin familie.

Men i et opslag på Twitter fortalte hun i slutningen af sidste måned, at hun vender tilbage til den internationale tennisscene.

"I løbet af de sidste tre år væk fra spillet fik jeg indhentet den tabte tid med min familie, jeg blev mor og har nu to smukke børn, jeg er så taknemmelig for. Men jeg har stadig mål, jeg gerne vil nå. Jeg vil gerne vise mine børn, at du kan forfølge dine drømme, uanset din alder eller rolle. Vi besluttede som familie, at det var på tide. Jeg kommer tilbage for at spille, og jeg kan ikke vente!" skrev hun i opslaget.

Og nu har vi også fået datoen for, hvornår Miss Sunshine får sin første optræden på tennisbanen.

Comeback lige om hjørnet

Det bliver tirsdag 8. august, at Caroline Wozniacki gør turneringscomeback i professionel tennis.

Det bliver til WTA-turneringen i Montreal, hvor den tidligere verdensetter har fået et wildcard.

Godt nok er der ikke trukket lod til turneringen endnu (sker d. 4. august), og derfor ved vi heller ikke, hvem der står på den anden side af nettet, når Wozniacki går på banen.

En ting er dog sikkert, hvis man skal tro turneringsarrangørens hjemmeside: Wozniacki skal spille på anlæggets største bane.

Foruden wildcardet til turneringen i Montreal er den 33-årige dansker også tildelt et wildcard til grand slam-turneringen US Open, der begynder i slutningen af august.