Dansker vinder 15 mio. kroner: Her er kuponen købt

Underholdning

17/01/2024

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Det må siges at være en ganske udmærket andenpræmie ...

Man siger, at en andenplads er at være den bedste af taberne - men mon ikke, en dansker er ganske tilfreds med en andenplads efter trækningen af Eurojackpot-tallene tirsdag aften.

En rigtig heldigper, som har købt sin Eurojackpot kupon i Spar Jyderup i Nordvestsjælland, vandt nemlig andenpræmien i lotteriet, og det betyder, at der inden længe ruller 15.204.339 skattefrie kroner ind på kontoen.

Førstepræmiepuljen gik til en nordmand.

”Fornøjelsen er altid stor, når vi får lov til at dele gevinster ud til glade danskere, der spiller med i vores lotterier. Vi bliver i Danske Spil glade hver gang. Også selvom det sker hver eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

”Amazing” tirsdag i Roskilde

Samtidigt med, at den kæmpestore andenpræmie blev trukket, blev der også trukket en vinder af ekstra-tirsdagstrækningen "Tirsdag er Amazing". Her er præmien et gavekort på en rejse til USA til en værdi af 250.000 kroner, og der bliver trukket lod blandt alle spillede Eurojackpot rækker.

Den heldige vinder havde købt sin kupon i Havanahuset i Roskilde – og kan altså godt pakke kufferterne, og forberede sig på en oplevelse for livet.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne.

Vindertal, Eurojackpot, 16. januar

6, 19, 32, 39, 42

Stjernetal, Eurojackpot, 16. januar

4, 9