Dansk koncert bliver ramt: Verdensstjerne indlagt med alvorlig sygdom

Underholdning

29/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er endnu uvist, hvad der kommer til at ske med hele turnéen.

Flere tusinde danskere glæder sig til d. 25. oktober. Faktisk så mange, at arrangørerne af koncerten har valgt at lave en ekstrakoncert dagen efter, altså d. 26., fordi der simpelthen blev udsolgt til den første.

Men nu må de mange tusinde danskere væbne sig med noget af det mest frustrerende: Tålmodighed.

Koncerterne med verdensstjernen Madonna er nemlig udskudt på ubestemt tid, hvilket faktisk gælder hele sangerindens verdensturné.

Årsagen er, at den ikoniske sangerinde er blevet indlagt på intensivafdelingen med en alvorlig bakterieinfektion. Hun meldes at være i bedring, men turnéen kan altså ikke afvikles som planlagt.

Det oplyser Madonnas manager, Guy Oseary, til Sky News.

Sidst i Danmark i 2015

Det betyder altså, at danske fans af den amerikanske verdensstjerne må væbne sig med ekstra tålmodighed, inden de kan synge med på klassiskere som "Like a Virgin", "Hung Up", "Vogue" og mange andre af de ørehængere, Madonna har lavet i løbet af sine 40-årige karriere.

Sidst hun var i Danmark var nemlig i 2015, hvor hun gæstede Boxen i Herning, så selvom man allerede har ventet otte år på et gensyn, bliver det altså måske endda til ni år eller mere.

Og så kan det godt være, man siger, at forventningens glæde er den største, men mon ikke mange af dem, der har billet til koncerterne i slutningen af oktober, synes, de allerede har ventet længe nok.

Den 64-årige sangerinde har før været nødt til at aflyse eller udskyde koncerter på grund af helbredet. For eksempel i 2019, hvor hun på grund af "overvældende smerter" var nødt til at aflyse et antal koncerter på sin Madame X-turné.

Dengang blev smerterne forklaret med et stramt koncertprogram.