Casper Christensen i ny rolle: Instruktør på stor Hollywood-komedie

Underholdning

28/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Se traileren til den romantiske komedie i artiklen!

Der findes vel ikke den dansker, der ikke på et eller andet tidspunkt har set Casper Christensen på skærmen.

Om det har været som vært på "Husk lige tandbørsten", i "Klovn" eller i interview-serien "All Inclusive", hvor han kommer helt ind under huden på kendte danskere, så har Casper Christensen i årevis været en hjørnesten i dansk fjernsyn.

Christensens succes rækker imidlertid også ud over de danske grænser, og faktisk er han snart aktuel i forbindelse med Hollywood-filmen "Robots", der har store navne som Jack Whitehall og Shailene Woodley på rollelisten.

Men hvis man gør sig forhåbninger om at se den danske entertainer på skærmen i forbindelse med "Robots", risikerer man at blive skuffet - Christensen er nemlig ikke med i filmen som skuespiller, men i stedet har han været med til at instruere filmen.

Om Casper Christensen også kommer til at have tid på skærmen, må man se filmen for at finde ud af. "Robots" har amerikansk premiere d. 19. maj, men der er endnu ikke blevet offentliggjort en dato for, hvornår (hvis overhovedet) filmen kan opleves i Danmark.

Robotterne tager over

Som titlen måske indikerer, så handler "Robots" om - robotter. Der er imidlertid ikke tale om en dystopisk fortælling, hvor robotterne forsøger at udrydde menneskeheden.

Og så alligevel ...

For Charles og Elaine forsøger at score hinanden uden at gøre en indsats for det, og til den mission bruger derobotversioner af sig selv, som kan indlede datingprocessen - selvom det er ulovligt at genskabe sig selv som robot.

Uheldigvis bliver de to robotter forelsket i hinanden, og de beslutter sig for at stikke af sammen. Det sender (de ægte) Charles og Elaine ud på en mission for at gøre det af med robotterne.