Bjørn rammer sig selv i løgene: Sådan ømmer den sig

Underholdning

09/05/2023

Screenshot: YouTube @1bigdust72
Screenshot: YouTube @1bigdust72

Skrevet af Emil B.

Det gør ondt, at få en bold eller blive ramt i løgene. Og det er ikke kun mennesker, det gør ondt på. Det måtte den her bjørn sande, da en ledning ramte den på det farlige sted.

Når uheldet er ude

I videoen, som brugeren Mr.Ridiculous har uploadet, ser vi en bjørn, der er ved at rive et hegn fra hinanden. Bjørnene hiver og hiver og flår hegnet en smule ned, før den beslutter sig for at stille sig foran den.

Med munden tager den fat i en ledning, og den hiver og flår i ledning, måske for at få den fri, og vrider sig op af pælen. Pludseligt svipper ledningen ned i skridtet på den og rammer den klokkerent. Av!

Det mærker bjørnen tydeligvis, da den går væk derfra. Dens ben er pludselig blevet meget stive i det, og den ender også med at må lægge sig. På jorden vrider og drejer den sig igen og sætter sig op – nok for at komme sig lidt over slaget på det ømme sted. 

Brugerne føler med bjørnen

Videoen er delt utallige gange, og for brugerne har mange af dem utrolig ondt af bjørnen, der nærmest virker helt menneskelig:

En bruger skriver fx: "Det er sjovt, hvordan ethvert hanpattedyr kan forbindes på et dybere plan efter at have set en af ​​deres mandlige brødre blive klokket dernede."

En anden bruger skriver: "Gik fra at klø sig på ryggen, alt var godt til oh shit lad mig bare lægge mig ned!! Det ryk i benene dræber mig! Griner stadig!"

Og for en tredje bruger er det næsten højdepunktet på dagen: "Jeg har set denne video sikkert 50 forskellige gange, og jeg griner af den hver gang," og det er en fjerde enig i: "Jeg har set det 50 gange, og jeg griner stadig af mig. Stakkels bjørn."