Bjørn med vildt karriereskift: Se den sjove video

Underholdning

25/12/2022

Skrevet af Emil B.

I en video delt af Buitengebieden i onsdag på Twitter er det muligt at se en side af en bjørn, som du nok aldrig har set det før.

Den dansende bjørn

Bjørne er normalt ikke kendt for at være sexede dyr. Men netop nu florer der en video på internettet, hvor det netop er tilfældet.

I det 25 sekunders lange klip med den passende, eller måske upassende, musik kørende i baggrunden ses det, hvordan en bjørn langsomt danser sig hele vejen op af pælen.

Her står den dansende bjørn så i et godt stykke tid, mens den vrikker med hele dens krop. Den har tydeligvis fundet den helt rigtige pæl at danse op ad.

Folk ellevilde med videoen

I skrivende stund har videoen allerede tiltrukket mere end 3,3 millioner seere, over 142 tusinde likes og faktisk har også 22.000 brugere delt opslaget. Folk elsker tydeligvis den dansende bjørn, der har fundet den helt rigtige pæl at danse sin bløde krop op af.

Kommentarsporet på Twitter bugner også af kommentarer over at se bjørnen på en måde, de ikke helt havde forestillet sig at den. En bruger skriver: "Den bedste poledanse, jeg nogensinde har set. En er vist sød". En anden nærmest beundrer den: "God morgen! Tror vi alle skal prøve at være mere, som bjørnene er. Hav en god dag," skrev han i opslaget, han delte.

En tredje bruger skriver også: "Der er intet som en god bjørneskraber."

Ikke første gang en bjørn er gået viralt

Det er ikke længe siden, at en anden video med en bjørn gik viral. I den video gik en bjørn en fredeligt tur, da den så sig selv i et spejlbillede på en pæl, der var opstillet der. Den blev mildest chokeret over synet af sig selv og endte med at blive aggressiv over synet.