Ældre nordsjællænder vandt million - sådan vil han lade børn og børnebørn få del i gevinsten

Underholdning

26/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

De første billetter er allerede bestilt!

Nogle gange kan man få endnu mere for pengene, hvis man beslutter sig for at dele dem med andre: Det er en ældre mand fra Nordsjælland kommet frem til, efter at han for nyligt vandt 1.000.000 kroner i Lotto.

I stedet for at bruge pengene på sig selv, så har han og konen besluttet sig for at bruge dem på oplevelser, som de kan dele med familien.

”Når man har børn og børnebørn, så er det noget af det første, man tænker på, når man har vundet mange penge: At forsøde deres tilværelse. De vil gerne på noget ferie, men det er dyrt, så nu har vi betalt for deres ferie og så tager vi ned og besøger dem undervejs. Vi skal også med børn og børnebørn til Knuthenborg og Legoland med overnatninger, så man kan sige, at en del af gevinsten går til at være sammen med familien,” fortæller den glade Lotto-millionær.

Store oplevelser i vente

Han planlægger også at invitere den fodboldinteresserede del af familien på tur rundt til nogle af de største stadioner i Europa – der, hvor det kan betale sig at give lidt mere for billetterne.

”Jeg spurgte dem, hvor de ville hen – de kunne selv bestemme hvor: Så nu skal vi til Barcelona, og vi har fået nogle af de rigtigt gode pladser helt nede ved banen. Og vi skal også til Tyskland på et tidspunkt, tror jeg,” siger han, før han også nævner noget om Premier League i England og Serie A i Italien, hvor der også lige kan blive plads til noget opera – igen på de dyre pladser.

”Opera er fantastisk, bare scenariet! Der har vi nu også gode billetter, så vi sidder godt. Så pyt med, om det koster skillinger,” siger han.

Selv med de mange rejser og dyre billetter, så er der stadig penge tilbage: De skal bruges på at forsøde hverdagen, fortæller manden.

”Jeg har lige købt en robotplæneklipper. Det havde jeg eller ikke tænkt, at jeg skulle bruge penge på, for jeg kan jo stadig gå på mine ben. Nu købte jeg så en alligevel, og den blev installeret i går. Det er den sidste nye, som tænker selv. Nu kører den rundt i haven, mens jeg kan sidde med en kop kaffe og kigge på den. Og ved du hvad? Jeg gider heller ikke klippe hækken, så det tror jeg også bare, jeg får en til at komme og gøre. Det gælder jo om at gøre livet lidt lettere i dagligdagen, når nu man kan,” siger han.