Blev tatoveret af abe: Sådan blev resultatet

Underholdning

08/02/2023

Foto: Instagram @funky
Foto: Instagram @funky

Skrevet af Emil B.

Der er åbenbart ingen grænser for, hvad man kan lære en abe...

Lærte abe at tatovere

Funky Matas, hvis rigtige navn er Jorge Matas, er en mexicansk influencer, der er kendt for sine vanvittige tatoveringsoptrædener.

Han var den første, der sprang i faldskærm, mens han blev tatoveret, og han er den influencer, der har fået fleste underskrifter fra berømtheder tatoveret på ryggen.

Og nu er der dukket en video op, hvor han viser sit næste "stunt": han har lært en abe at tatovere, og også det er han den første i verden til at få.

Tatovøraben

Funky rejste til Mexico, hvor han fik en tatoveringsstudieoperatør til at stille sit lokale til rådighed. Derefter overtalte han en abetræner til at lære sin abe, hvordan den skulle tatovere ham.

Aben begyndte så at tatovere mandens knæ. Det var meningen, at den skulle tatovere Funky NFT-firma ved navn The F8 Club.

Slutresultatet af tatoveringen kan du se herunder. Kvalitetsmæssigt er tatoveringen ikke noget særligt, men at den er tatoveret af en abe er stadig noget helt særligt.

Også Funky er overbevist, og mener, at ingen andre end en abe kunne have skabt en så god tatovering, som denne abe gjorde.

"Legende 🙌"

I kommentarsporet under videoen er der mange delte meninger om videoen. Nogle mener, at han er den vildeste: "Den crack fyr, laver altid skøre ting! 😂😂😂😂😂," siger en og en anden tilføjer: "Omg! Du er en af ​​slagsen @funky og abe ❤️ 😂👏 💕 👏😂😂😂"

Længere nede i kommentarsporet melder andre sig på banen, der mener, at denne seance er en form for dyreplageri.

peta, dyrerettighedsorganisationer, skriver fx, hvordan aber, der bliver brugt som kæledyr, ofte vil blive revet fra deres mor og trænet op til at blive brugt som underholdning for masserne. Og runder den af med at sige: "Stop med at udnytte dyr til dine latterlige stunts og skab verdensrekorder ved at bruge dine egne 'talenter'"

Synes du, det er fedt eller forkert?

Foto: Instagram @funky

Video: Instagram @funky