50 år siden 100-årig besøgte sit elskede Disneyland: Så tilbød en fremmed ham en tur

Underholdning

29/9/22 | 07:53

Kilde:  Instagram @isaiahgarza

Skrevet af Emil B.

På Tik-Tok er en video nu gået viralt, hvor Isaiah Garza, en influencer, stopper en ældre mand på 100, der er ude for at gå tur med sin rollator. Manden ser først forvirret på ham, men så stiller Isaiah ham spørgsmålet: "Vil du med i Disneyland?"

Turen til Disneyland

Den 100-årige kan ikke forstå, at han for sådan et spørgsmål. Og ved ikke, hvad han skal svare til at starte med. Men endelig siger han så ja til at tage med.

I videon ser vi, hvordan de to nye kammerater kører på kører på tekopskarrusellen, nyder en lækker is, giver hånd med Fedtmule, får Minnie Mouse årer og har det selvfølgelig vildt sjovt. Isaiah forklarer, at hans nye kammerat er 100 år gammel og krigsveteran og ikke har været på tur i 50 år.

Ældre mand rørt til tårer

I slutningen af ​​det fantastiske klip spørger TikToker den gamle mand, hvad han synes om turen til Disneyland. Den 100-årige svarer: "Det er en af ​​de bedste dage i mit liv! Jeg føler, at jeg drømmer. Jeg troede, mit liv var forbi. Men jeg vil huske den her dag i lang tid."

Så bryder han næsten ud i gråd og siger: "Du ved ikke, hvor meget jeg sætter pris på det..."

Kommentarsporet kan ikke holde deres begejstring inde

Under videon er folk rørt til tårer over det. Utallige grædesmileys fylder simpelthen kommentarsport. En følger skriver: "😭😭😭😭". En anden udtrykker sin fulde glæde over det: "En af de smukkeste og mest utrolige ting, jeg nogensinde har set!!! JEG ELSKER DETTE 😍😍😍👏❤️❤️❤️ Det er nok også en af de bedste og mest givende dage i dit liv!!!"

Giver folk deres bedste dag i deres liv

Isaiah Garza, har gjort sig kendt på Instagram af en særlig grund. Ligesom i videoen ovenfor tilbyder han tilfældige folk at få deres bedste dag i deres liv.

Han har selv været hjemløs, og derfor tilbyder han andre venlige handlinger, fordi han ved, hvor meget det betyder, at folk er venlige mod en.

Det er nok også derfor, at han har 654.000 følgere på Instagram, 7,8 millioner på Tik-Tok og 1,5 million på YouTube. Folk elsker simpelthen at støtte det, han har gang i.