4 forskellige typer: Dette afslører din soveposition om din personlighed

Underholdning

27/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En søvnekspert har afsløret, at måden, du sover på, og din foretrukne sovestilling faktisk kan sige meget om din personlighedstype og træk – og kan afsløre, om du er følsom eller mere udadvendt.

At prøve at falde i søvn kan være frustrerende, især når du finder dig selv, der vender og drejer dig hele natten for at finde en behagelig stilling.

Men vidste du, at måden, du sover på, faktisk kan bestemme din personlighedstype og træk?

Hvis du undrer dig over, hvorfor du altid finder dig selv rullet sammen som en baby, eller hvorfor du altid falder i søvn, når du ligger på siden, har søvekspert Samuel Dunkell afsløret, hvad det virkelig betyder.

Kroppens natlige sprog

Under studiet udforskede Samuel forbindelser mellem menneskers valgte position og deres træk, og en bestemt position afslører, at du har en selvbevidst personlighed, som det fremgår af hans bog med titlen "Sleep Positions: The Night Language of the Body".

Først og fremmest fandt studiet, at mennesker, der sover på ryggen, afslører, at de er fokuserede, tavse og stærke individer. De vil tendere til at undgå konflikter og besvær og vil altid sige sandheden. Samuel opdagede også, at de er "meget optimistiske og lever livet fuldt ud". Dog elsker de også at "være i centrum for opmærksomheden". Disse sovende deltager heller ikke i "petty gossip" og vil tage tid til at prioritere sig selv for "selvvækst og mental genopladning".

Derefter, de der vælger fosterstillingen og ruller sammen som en baby, siges at have en "tough" ydre men er meget mere følsomme og generte indeni. Mere indadvendte har disse mennesker en tendens til at være mere kreative i deres måde at udtrykke sig på.

De kan vise angstfulde træk og opleve at være overvældede i situationer - og "føler sig mest trygge" omkring familie og nære venner. Samuel fandt også, at disse mennesker "normalt er lukket af for nye oplevelser. De kan være bange for at blive forladt eller udeladt."

De viljestærke

Hvis du sover på maven, betyder det, at du er "viljestærk", en "eventyrer" og en "risikotager". At sove på maven viser, at disse mennesker kan være direkte og virke barske, men dybt nede kan de også føle sig nervøse eller ængstelige, da de kan lide at være "i kontrol".

Samuel sagde også: "Mennesker, der sover på maven, kan også være impulsive, hæmme usikkerheder eller mangle selvtillid. De er dog gode til at skjule eventuelle negative følelser," rapporterer Jagran Josh.

En af de mest populære positioner: de, der sover på siden, viser træk som at være en "afslappet og social" person. Det er typen, der vil være afslappet med at starte en samtale med hvem som helst i rummet. En tillidsfuld person, det kan få det til at virke som om de kan "overtales let", men dybt ned tager de alt i betragtning og kan "være ret langsomme til at træffe beslutninger."

Den overordnede opdeling

Disse fire sovestillinger kan opdeles i:

  • Sove på ryggen - Selvsikker, uafhængig og selvsikker.

  • Fosterstilling - Genert, indadvendt og usikker.

  • Sove på maven - Følsom, følelsesladet og impulsiv.

  • Sove på siden - Plejende, medfølende og omsorgsfuld.

Kilde: TheMirror