2 uger efter succeskoncert - nu har Depeche Mode annonceret ny koncert i Danmark

Underholdning

10/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Når selv Thomas Treo giver en koncert 5 ud af 6 stjerner, ved man, det var noget specielt!

Det er kun to uger siden, 80'er-legenderne fra Depeche Mode lagde Parken ned med koncert, der blev rost til skyerne af anmelderne.

Selv den notorisk kritiske Thomas Treo fra Ekstra Bladet kvitterede således med 5 ud af 6 stjerner, og det samme gjorde for eksempel Politik og Soundvenue.

Men støvet har knapt nok lagt sig, efter de 47.000 koncertgængeres fest, før den britiske popduo kom med godt nyt til deres millioner af fans.

De forlænger nemlig deres turné med 29 nye europæiske datoer - og de lægger turen forbi Danmark igen!

Det skriver LiveNation i en pressemeddelelse.

Vinterfest i Royal Arena

Dave Gahan og Martin Gore, som udgør den britiske elektropop-duo, kommer således omkring danske breddegrader igen lørdag d. 10. februar 2024, men denne gang bliver det ikke i Parken.

I stedet vil der være musikfest i Royal Arena, som har plads til markant færre tilskuere, så man kan godt forvente, at der bliver rift om pladserne.

På Memento Mori Touren har Depeche Mode igen indgået et samarbejde med den luksuriøse schweiziske urmager Hublot for at støtte bandets velgørenhedsprojekter.

I forbindelse med touren vil Hublot og Depeche Mode støtte Conservation Collective, et globalt netværk af fonde, der fremmer græsrodsmiljøinitiativer, med et særligt fokus på projekter, der sigter mod at tackle plastikforurening, affaldshåndtering og miljøoprydning.

Derudover vil Depeche Mode arbejde sammen med Live Nations Green Nation-team for at reducere brugen af ​​engangsplastik, forbedre genbrug og reducere mad og andet spild på touren og på spillestederne.