Talsmand til Putin: Få fart på og knus Ukraine

Ukraine-krisen

15/6/22 | 08:58

Skrevet af Kathrine Frich

Flere af Putins støtter beder nu præsidenten om at sætte fart på krigen

Vladimir Putins nærmeste tilhængere kræver, at han "sætter fart på" sin invasion og knuser Ukraine totalt.

Det skriver dailymail.

Tv-vært opfordre til hast

Mens påstande om hvordan den krigen er ved at mislykkes for Putin har TV-vært Vladimir Solovyov - en af ​​Ruslands hovedpropagandister kendt som 'Putins stemme' - opfordrede den russiske leder til at fremskynde invasionen.

I et ekstraordinært udbrud hævdede Solovyov - værten for Ruslands Channel 1-program 'An Evening With Vladimir Solovyov' - at det var Putin - ikke Kyiv-lederen Volodymyr Zelensky - der beskytter det ukrainske folk. Han mener at de fleste ukrainere venter utålmodigt på at russerne ankommer

Om Zelensky siger tv-værten:

"Nu er han løbet tør for mænd, så han sender kvinder, ikke? Godt gået. Zelensky ønsker at gå over i ukrainsk historie som en mand, der mejede mænd og kvinder ned. Jeg tror, ​​at ingen nogensinde har gjort sådan en hån mod sit eget folk".

Rumchef bakker op

Putins rumchef, Dmitrij Rogozin, udsendte et skræmmende krav om at 'gøre en ende på' Ukraine, mens den førende propagandist Dmitrij Solovyov sagde, at han skulle tage handskerne af og stoppe med at forsøge at beskytte fjendens liv.

Den åbenhjertige Rogozin skrev:

"Det, der er opstået i stedet for Ukraine, er en eksistentiel trussel mod det russiske folk, russisk historie, det russiske sprog og den russiske civilisation. Hvis vi ikke gør en ende på dem - som vores bedstefædre desværre ikke gjorde ende på dem - så skal vores børnebørn dø og betale en endnu større pris." og fortsatte:

"Lad os sætte en stopper for det. Én gang for alle. For vores børnebørns skyld."

Putin har gentagne gange sagt, at den umiddelbare årsag til hans indgriben i Ukraine er at beskytte de russisktalende i øst mod forfølgelse og angreb. '

Ukraine og dets vestlige allierede siger, at Ruslands påstand om forfølgelse er et grundløst påskud for en invasion, og at Rusland fører en uprovokeret krig mod en suveræn stat, der kæmper for sin eksistens.