Putin meget syg: Får behandling døgnet rundt

Ukraine-krisen

25/05/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Den russiske præsident har bestemt ikke et godt helbred.

En tidligere MI6-chef mener, at Putin næste år vil blive sendt til et medicinsk hospital for langvarig sygdom.

Richard Dearlove, leder af Storbritanniens hemmelige efterretningstjeneste fra 1999 til 2004, sagde at flytning til et sanatorium kunne være en måde at fordrive Putin uden at iværksætte et voldeligt kup.

Richard Dearlove kom med forudsigelsen under et afsnit af podcasten One Decision, som han er medvært på.

"Jeg tror, ​​han vil være væk i 2023. Men formentlig ind i sanatoriet, hvorfra han ikke vil komme ud som leder af Rusland. Det er en måde at flytte tingene på uden et kup," tilføjede han.

Forudsigelsen kommer midt i igangværende spekulationer om Putins helbred - med en ny undersøgelse, der hævder, at hans tilstand er blevet forværret i de sidste fem år.

Han er forsvundet fra offentligheden i flere uger ad gangen siden 2017. Det viser resultaterne af det uafhængige russiske medie, Proekt (Projekt).

Den tidligere spion Christopher Steele, der ledede MI6's Rusland, sagde, at Putin er alvorligt syg og har brug for pleje døgnet rundt. Det skriver Metro.

Hans helbred har en 'betydelig indvirkning' på styringen af ​​Kreml, advarede Christopher Steele. I mellemtiden blev det også hævdet tidligere på måneden, at Putin blev opereret for at fjerne væske fra hans underliv.

Påstande om Putins helbred er dog ikke blevet bekræftet af Moskva.

Richard Dearlove mener, at Putins 'højre hånd', Nikolai Patrushev, sekretæren for Ruslands Sikkerhedsråd, er den mest sandsynlige efterfølger.

Ifølge New York Post er Patrushev den mest indflydelsesrige person i Kreml - og den eneste person, Putin kan stole på.