Putin har en yderst 'bizar' lugt

Ukraine-krisen

19/05/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Nu har en tidligere rådgiver i Det Hvide Hus udtalt sig om, at præsident Putin har en ret så 'bizar' lugt.

Præsident Putin lugtede, som om han var "trådt ud af et særligt forberedende bad" til en "iscenesat forestilling" ifølge en tidligere rådgiver i Det Hvide Hus, der selv mødte Putin.

Afsløringerne blev fremsat af Dr. Fiona Hill, en ekspert i russisk politik, i en nylig episode af BBC Radio 4's Desert Island Discs.

Trods sin ekspertise i russiske anliggender sagde Dr. Hill - som har rådgivet adskillige amerikanske administrationer om Kreml, at hun blev mødt af nogle overraskelser, da hun sad ved siden af ​​den russiske leder ved et møde

"Jeg lagde mærke til, at han ikke spiste noget. Det her lyder virkelig bizart, men jeg kunne lugte, at han var nyvasket," sagde Dr. Hill og fortsatte:

"Det var næsten, som om han var trådt ud af en form for forberedende bad ind i øjeblikket. Jeg tænkte bare 'hvert element af det her er iscenesat. Det her er en forestilling'."

Ydermere fortalte Dr. Hill, at Putin nok godt kunne have trængt til et par briller. Det skriver TheSun.

Han havde nemlig nogle rigtig store kort - med store bogstaver, som han læste op fra.

Dr. Hill talte ikke direkte med Putin, og hun fortæller også, at han ikke er den nemmeste at samarbejde med - eller føre en samtale med.

Da mødet var færdigt rejste han sig blot op og sagde: All ze best.

Det er ikke kun rygter om den russiske præsidents lugt der har svirret. Putin er angiveligt meget alvorligt syg. Rygterne går på, at han har både leukæmi og parkinson.

Rygterne er ikke bekræftet fra russisk side, men når præsidenten optræder offentligt så ser han yderst oppustet ud. Og ja, nu ved vi jo også, hvordan han lugter.