Hackergruppe udsender skræmmende advarsel til "åndssvage" Putin

Ukraine-krisen

03/03/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Hackergruppen Anonymous har udsendt en advarsel til Vladimir Putin.

Hackergruppen Anonymous har udsendt en skræmmende advarsel til den russiske præsident Vladimir Putin og fortalt ham, at "hans hemmeligheder måske ikke længere er sikre".

I videoen, der er rettet direkte til Putin, ses en maskeret mand, der siger, at den russiske præsidents regime har vist manglende respekt for menneskerettigheder og nabolandes selvbestemmelse.

Du kan se videoen her:

Invasionen af Ukraine har vist, at Putin ikke er interesseret i sit eget folks eller andre landes velfærd.

"I de seneste dage er der indledt en omfattende invasion, civile kvarterer er blevet bombet, og uskyldige mennesker er blevet dræbt."

"Flygtninge flygter fra volden, og befolkningen tvinges af ukrainske embedsmænd til at blive indkaldt til værnepligt."

"Dette er en grim situation hele vejen rundt, men du er den, der har sat gang i den," siger gruppen i videoen.

Der bliver derefter sagt, at Vladimir Putin har kritiseret USA's militær og NATO for deres fortsatte besættelse og bombardementer i Mellemøsten.

Han betegnede disse handlinger som imperialistiske og ikke bedre end de regeringer, som de hævder at bekæmpe.

Gruppen siger endvidere, at alle kan se igennem Putins propaganda, og at selv hans egne borgere er imod hans "tåbelige handlinger" - videoen viser herefter nyhedsartikler om de protester, der afholdes i Rusland.

I klippet hævdes det, at Putin vil begynde at opleve mere uro i sit land, da de sanktioner, som andre lande har indført over for Rusland, vil "skade" dets borgere.

Anonymous truer slutteligt med at igangsætte "en stor mængde cyberangreb fra alle verdenshjørner", hvilket skulle være gengældelse for landets beslutning om at tage flere statslige websteder offline.

"Medlemmerne af Anonymous har erklæret cyberkrig mod jeres aggressive regime, og vi har allerede taget adskillige regeringswebsites ned."

"De få hjemmesider, der er blevet taget ned, er kun begyndelsen. Hackere fra hele verden vil angribe dit land, og dine hemmeligheder er måske ikke længere sikre. Din regerings infrastruktur kan også blive kapret. Vær forberedt på den fulde vrede fra verdens hackere."

"Verdens folk kæmper tilbage mod dem, der vil gøre dem til slaver. Dette er ikke en krig, som undertrykkerne kan vinde, uanset hvor magtfulde de tror, de er. Vi er Anonymous. Forvent os," kommer det slutteligt.