Virksomhed fyrer medarbejdere: Så holder de smagsløs Halloween

Udland

29/10/2022

Foto: TikTik @adminandeve
Foto: TikTik @adminandeve

Skrevet af Emil B.

Der er virkelig mange måder en virksomhed kan være upassende. Men denne her virksomhed tager måske prisen i år. De havde nedskæringer og opsagde en del medarbejdere. Og til Halloween fik de så en forfærdelig idé.

Tidligere medarbejdere mål for en joke

I videoen ser vi en ansat fortælle, at hun blev fyret og fortæller så, hvordan virksomheden har valgt at fejre halloween.

Hun klipper til en scene i kontorlandskabet. På pladserne, hvor de fyrede medarbejdere sad, er de nu klædt ud som spøgelser i hvide, grønne og gule lagner. Deres tragiske fyring er nu blevet til en joke fra virksomheden, uanset om det var det tiltænkte eller ej.

På TikTok er videoen nu taget ned, nok af den forhåbentlig skamfulde virksomhed, men på Reddit er det stadig muligt at se den.

Og videoen har fået folk til tasterne.

Video: Reddit @u/FashionGaming

Rasende over "vitsen"

På sitet Reddit i underkategorien, r/antiwork, hvor klippet er lagt op, skriver folk deres ærlig mening: "Der skal en maaaaaasse pizzafester til for at ordne det her lort." En anden skriver: "Det er fucked up. Navn & udskamning."

Også på TikTok har folk delt deres reaktion. En skriver: "Virksomheden fortjener at komme i medierne og den administrerende direktør interviewet i offentligheden."

Og en spørger så: "Fandt vi ud af, hvilket firma det var??" Ingen svarer dog denne person og det er derfor ikke til at vide, hvem det kunne være.

Halloween kostumer betændt emne

Man skal altså passe på, hvordan man forholder sig til Halloween. Det lærte en medarbejder i en virksomhed også. Hun blev fyret for sit halloween kostume.

Hun arbejdede i en finansvirksomhed, der havde en streng dress code for deres medarbejdere. Ingen vilde hårfarver, kun formelle sko og jakkesæt.

Hun valgte at komme udklædt som Princess Tiana. Til et møde med vigtige kunder og fra andre afdelinger kom hun så udklædt i dette og spurgte om slik fra alle parter.

Og dét fik konsekvenser. Hun blev nemlig fyret senere på dagen for det, da hun havde fået den til at se uprofessionel ud over for andre kunder.